18/11/08

RESUM DE LA SETMANA 2

Massa bones sensacions damunt de la bici per l'epoca a la que estem...aixi es podria resumir aquesta segona setmana d'entrenaments. Arribo a aquesta conclusió despres de l'entrenament que vaig fer diumenge, on van caure 86kms de carretera com si res i a una bona mitjana de velocitat (29'5km/h)...que per ser que porto 2 setmanes entrenant esta força bé.
La resta de la setmana...poca cosa, sortides en bici nocturnes i un trekking llarg, per totalitzar 12'5 hores d'entreno.
Les sortides en bici nocturnes, com ja vaig dir a la darrera entrada, son genials...mentres no apreti massa el fred clar!!
Ara lo que tinc es ganes de que passi ja la duatló de Balaguer, més que res perque m'estic fent un fart de fer lo circuit mentres li ensenyo a la gent...tant el de correr com el de BTT.

2 comentarios:

[ J C ] dijo...

Mariano, cabrón no entrenes tanto que el día que te pille te arranco las pegatinas de tu bici...
Espero que el circuito de Balaguer sea como el de Raimat...
Un saludo campeón, y el domingo te veo...
JC

Anónimo dijo...

Ja veus que t'estas guanyant el premi al millor hooligan d'aquestes terres, i no m'estranya. Et vagi sentir com a minim a tres o quatre llocs diferents!

Ara, si algun dia vas a fer algun entreno per muntanya corrent o en bici, em dius algo, que pel que vec t'estas posant en forma.

I a veure si actualitzes!!!

Dwsss