22/8/07

Dies d'agost...


La veritat es que l'estiu no ha estat mai la meva epoca de l'any preferida, fa massa calor i el terreny de la Noguera esta massa sec i polsegueros. Aquest any tenia en ment fer com tots els estius al mes d'agost i anar a Cantabria a casa de la familia i aixi desconectar del secarral noguerenc...vaig pillar les holidays el divendres 10 i aquell mateix dia a les 8 del mati sortia de casa en direccio a les verdes terres cantabriques. Aquell mateix dia i despres de pegarme 5 hores de cotxe i un bon dinar al poble de ma mare: San Roque de Riomiera (molt recomanable per tots els amants de la muntanya), vaig sortir amb la meva btt per la zona de Selaya (el poble on tinc gran part de la familia). Van ser en total casi 2h de BTT , 34km i 970mts de desnivell per unes valls precioses y molt verdes...combinant asfalt, pistes forestals i algun sender, en definitiva...genial!!

Tot pintava molt be pero al dia despres vaig tenir que fer les maletes i tornar rapid per problemes familiars...la meva padrina va tenir un infart la pobra i no podia estar tant lluny d'ella. A dia d'avui ella ja esta a casa i les meves vacances s'han acabat pero bueno...l'important es que esta be i aixo m'ha fet veure les coses des d'un altre angle d'enfocament...

Canviant radicalment de tema...degut als meus problemes d'esquena he decidit donar per finalitzada la temporada i descansar els dies que me facin falta...aixo si, ja m'he marcat un objectiu per motivar-me: el circuit catal`a de duatlons de muntanya que comença al novembre, a part aquest any els del pedala organitzem una de les proves aqui a Balaguer!!!

En fi...a veure quan me torno a motivar per escriure, de moment penjo una foto del meu dia de vacances a Cantabria i vaig a continuar DESCANSANT!!!! SALUT!!!!!

No hay comentarios: