1/8/07

MALS MOMENTS...

Doncs el titol que he triat ho diu tot, es pot dir que no estic passant un bon moment ni físic ni personal i espero que no s'allargui massa. Avui ja porto 11 dies sense fer ni una sola hora d'entrenament i fent recuperació al fisioterapeuta...aquesta hernia m'esta putejant.
El cas es que ja porto tot l'estiu amb problemes fisics, primer el genoll i despres l'esquena i per la duatló d'Ordino es va acumular tot i me vaig enganxar. Pensant-ho fredament es normal, tinc una hernia discal i aquest any he fet molts excessos i m'he curtit molt, pero no puc deixar de rallar-me perque he arribat a un dels objectius de la temporada (duatlons d'alta muntanya) en condicions patetiques. En fi, que ara porto ja uns dies fent bondat i divendres plego de fer fisioterapia de moment i demà mateix vull començar a entrenar una mica i de forma molt suau. No se quin objectiu preparar ara amb els entrenos, ni si val la pena entrenar per tornar a recaure, pero tornare a tentar la meva sort i la meva salut...estic molt rallat.
Ara mateix l'unic que me motiva es anar a la meva terra cantabrica de vacances i disfrutar del seu clima i la seva verdor...potser despres de gaudir d'aixo tornare amb més ganes...
En l'aspecte personal millor no parlar...sembla que tot s'ajunta i fa una gran bola.
Espero que el proxim dia que editi una entrada al blog ho faci per publicar una curtida o un bon moment...de moment toca curtir-se superant el moment actual.

1 comentario:

carles dijo...

Ei SuperMariano que fins hi tot els més curtits tenen moments xungos. Què et pensaves?

La diferència està en què els curtits de veritat tiren endavant passi el que passi i se'n surten. No és immediat, només faltaría però tot passa i d'aqui un any ben segur que no te'n recordaràs dels maldecaps que tens ara.

Així que ara toca descansar, gaudir de les vacances verdes, després poc a poc tornar-hi i endavant. La resta de pollos (siguin els que siguin) sempre s'acaben resolent sense saber massa bé perquè.

Molts records! SuperMariano sempre a tope!