25/11/07

DUATLÓ DE MUNTANYA DE BALAGUER


Avui s'ha disputat la primera edició d'aquesta prova que constava de 7'5km de cursa de muntanya, 26km de BTT molt tècnic i revirat i 3'2km de cursa atletica pel casc antic de Balaguer. Al meu parer el traçat de la prova es ideal per mi i preciós...pero jo no he pogut correr i estic bastant neguitós per aquest fet.

De totes formes puc dir que ara a les 23:00 estic més cansat que si hagues competit perque porto els últims 3 dies dedicat exclusivament a marcar el circuit i fins i tot avui m'he aixecat a les 7 per anar a acabar de marcar el tram de correr del Convent.

Ara queda la pitjor feina: recollir la senyalització. Dic la pitjor perque es la que no vol fer ningú...aviam a veure si durant la setmana podem deixar els senders nets.

Dins l'apartat competitiu la cursa l'ha guanyat el Sebastià Catllà gairebè a l'esprint amb l'Edu i en tercera posició ha arribat la bèstia de Vinaixa, en Xavi Bellón!! De la resta de coneguts cal destacar la desena posició d'en Barrufet (el showman de les zones tècniques) i la mala sort de part del Pedala.Cat amb la retirada per punxasso del Ramon i del Richald i la punxada també de l'Oscar Roig. En femines la victoria ha estat per la indiscutible número 1 del multisport de les terres de ponent, la Mireia, que ha guanyat amb molta diferència sobre la segona classificada.

Ara aixo si, faig un punt apart per resaltar sobretot la bona actuació de la promesa del Pedala.Cat...en Kek!!! Lo animalot de Castellfollit ha fet una molt bona cursa i ha acabat el 38è, tot i que pel matí ha fet una mica lo pardillo amb el dorsal i ha tingut un bon maldecap com a conseqüencia d'aixo. Molt bé, anims KEK!!! La resta del Pedala ho han fet força bé i han representat al club dignament.

Bueno l'any que ve espero poder disputar la cursa i anar a fons al davant...de moment ara tinc que intentar recuperar-me per donar guerra als pròxims duatlons.

Per acabar he de reconeixer i felicitar a l'Ajuntament de Balaguer i sobretot al Beto la seva implicació i les seves ganes de promocionar el duatló i el triatló aqui a Balaguer, GRÀCIES.

Us deixo avui una foto del Xavi Bellón en acció...avui se la mereix!!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Osti Tu!! Aket del Bellon esta mes fort k el vinagre... i mira que l'altre dia ens va fer esperarlo tot lo mati, el pudrit!!
Osti no se com has pogut anar a mirar la duatlo, jo aki llegint ja m'estic posant moolt nervios. No se perque collons no he vingut a correr!!

Anónimo dijo...

Ja ja ja.Vaya cara de trinxat que porto...
2 fotos seguides al teu blogg, quin honor i quina vergonya! però bueno, tot passa...
Res que ahir m´ho vaig passar de collons, vaig patir molt i va estar tot molt i molt be. (que he de dir,no?)
Espero que de cara a mitjans de Juliol torni a ser protagonista del teu blogg. Tot i que m´he motivat per a seguir fent algun duatló de muntanya, que fins ara no estava gaire per la feina...Serà molt dificil tornar a fer un podi, però s´ha d´intentar, ja veurem.

Dani, vaig gastar tota la mala sort el dijous!! i si, haguessis pogut venir que segur que també t´hauria anat de conya.
Ens veiem!

Anónimo dijo...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anónimo dijo...

This is my first visit here, but I will be back soon, because I really like the way you are writing, it is so simple and honest