31/12/07

SANT SILVESTRE I ADEU 2007!!!!


Quina es la millor forma d'acabar l'any??Doncs si, per mi es fent algo d'esport i aixo he fet avui. Al mati he sortit una estoneta amb la BTT per la zona de Camarasa, en total han estat 33km en 1h20' a ritme suau, a part no tenia les cames ni l'esquena molt fines avui.

A la tarda hem anat a fer la Sant Silvestre a Lleida uns quants balaguerins: en Pesca, Ratboy, Julio, Miquel, Mariano, Jordi Cere, Pedro,...i me deixo molts ho se!! En el meu cas es tractava de fer algo d'esport per disfrutar i he anat amb la camara de fotos mentres corria. La veritat es que el resultat final el desconec pero lo important es que ho he passat bé, tot i que l'esquena ma putejat de valent!! Al voltant dels 39 minuts crec que hem trigat...pero com ja ho he dit, aixo es el de menys!!! Demà tocarà resaca segurament, pero intentare fer una mica de trekking a la tarda. Demà lo que si que fare sera publicar un resum del 2007...

RES MÉS, SALUT, SORT I FORÇA AL 2008!!!!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Es una bona manera d'acabar l'any i ja saps... Els objectius del 2008 no són cosa de broma, així q ja cal qt fiquis les piles...I Sobretot continuis amb aquesta mega motivació que tens, pq així ets capaç de motivar a qualsevol!!!
Anims i Salud....
Bon any!!!