23/9/08

¿ARRIBARE A TEMPS?

Avui, navegant per la xarxa he trobat la info d'una cursa que pinta molt bé...pero clar, ja se sap que jo les curses que m'agraden són bastant exigents i no se si podré arribar en forma a tal bestiesa. Us deixo aqui l'enllaç de la web Aquesta setmana començare a pegar-me canya per veure si arribo en condicions optimes...l'enllaç es: http://www.artec.cat/BTT_html/index_btt.html

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostris nanu quina pedasso de cursa, és duríssima! Jo t'acompanyaria però fent la cursa curta que ja en tindria prou, però si no m'erro és el dia del duatló de queralbs...Llàstima!
fot-li canya entrenant si hi vols anar, que no és moc de pavo!

Gerard Regué

Anónimo dijo...

Hola Mariano! estem parlant potser de la cursa mes exgigent del calendari en quan a BTT. Si entrenes fons, sobretot amb carretera segur que arribaras fi. Encara et queden 3 setmanes per afinar. En el recorregut surten molts senders, així que serà força lenta. Llàstima que coincideixi amb el duatlo de Núria. Vinga entrena fort i anim per el repte!

kek dijo...

Hola curtidot!
Óstia tiu tu no t'estas de res!deunidor quina quin munt de metros!!uuff!!ja em fan malt les cames només de pensar-hi!!però tranquil que segur que si hi poses la banya segur que arribes finíssim!
Tiu que ja tinc blog!!

Anónimo dijo...

Eiiii... Jo tame l'he mirat aquesta!! Hi anem o k??
A vere si quedem per fer alguna cosa, encara que sigui per petar la xerrada!!