11/11/08

PRIMERA SETMANA A LA SACA....


La primera setmana d'entrenaments ja va passar i no va estar malament...en total me van sortir 19 hores i no vaig tenir males sensacions...suposo que les ganes de tornar a entrenar feien més que l'estat de forma!! Resumint una mica, he fet 3 entrenos de trekking (caco) llargs, 2 entrenos de running, 5 entrenos de BTT i 1 de carretera. El desnivell acumulat de totes les sessions ha estat de 4700mts i en bici en total he fet 170kms.

El dia que més vaig disfrutar va ser dissabte...fent singletracks com no!!! La zona de Vilanova de la Sal i el Convent esta farcida de corriols que despres de les pluges estan impecables i si a aixo afegim el fet de que en aquesta epoca de l'any els boscos ens ofereixen la més variada gama de colors i tonalitats, el resultat de tot aixo es un orgasme biker mentres vas ciclant!!!

També va estar molt bé l'entreno que vam fer dijous amb en Koanitou, lo Santi i la Mireia. Primer vam fer el circuit de correr de la duatló a ritme suau, en total vam trigar 39min per completar els 6'2kms amb 240mts de desnivell que te lo circuit. Despres vam fer el circuit de BTT de la duatló...a ritmillo i gaudint de tots els corriols que hi ha...en total van ser 21'5kms i 540mts de desnivell positiu. Com sempre va ser un plaer rebre la visita de tot un curtit com lo Joan...ara tinc que tornar jo la visita a territori ilercavó!!

Els trekkings....pos lo tipic, pel Montroig amunt i avall!!! Ja porto 3 vegades la Pala Alta en lo que va de mes...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Tu si que saps disfrutar dels singletracks... Vés buscant un dia per visitar als ilercavons i un indret de Ilercavònia; que vols Montsant powertrack, El port Kavalinstone Park, Tivissa El Tarter, Móra dreamer pathway,...

Anónimo dijo...

Hey curtit! deu no do la canya que et fots. Collons tiu això de 19h setmanals! això es entrenar com cal, molt bé!
Escolta on son aquets singles i muntanyes que veig en el blog. Jo estic per Mollerussa i aqui no veig res de res. Es tot pla!
Vinga company queda pendent un training junts!

Unknown dijo...

19 hores la primera setmana!!!! Que faras quan vingui l'època Baronia Curtiment Extrem....ja et veig amb la Stella dia i nit.
Disfruta Curtidot!!!