30/12/08

2008


La veritat es que no el recordare com un mal any el 2008 no...tant a nivell de rendiment fisic, com laboral, com personal. En l'aspecte esportiu estic content perque vaig aconseguir rendir al màxim a la principal cita que tenia marcada al calendari, perque mira que es dificil preparar una prova i arribar a tope...pero a mi aquest any me va sortir tot brodat i ho vaig aconseguir!! Potser estic una mica decepcionat pel fet de que despres a l'estiu no vaig acabar de sacrificar-me una mica més i per lo tant no vaig mantenir ni molt menys el nivell de forma...pero bueno, jo normalment a l'estiu no rendeixo ni entreno tant, degut sens dubte a l'al·lergia que tinc a les altes temperatures noguerenques. Me queda l'espina clavada de rendir bé a la Salzkammergut Trophy...pero espero que al 2009 me la pugui treure i me surtin les coses bé.


Entre les coses a recordar d'aquest any que ja s'acaba esta sens dubte el viatge per Europa amb l'Ester...en plan hippies, amb la furgo i fent molts kms...visitant Austria, Eslovenia, nord d'Italia...al 2009 s'ha de repetir!!! En aquest viatge vam coneixer molts racons bonics...pero el millor per mi va ser Bovec. Un poblet de muntanya situat al cor dels Alps Julians (Eslovenia), on hi ha kms i kms de corriols per caminar i pedalar, boscos amb una important població d'ossos i un riu que sembla que l'hagin pintat l'aigua de color turquesa...el riu Soca. Al 2009, un dels objectius sera sens dubte tornar a Bovec...me va enamorar!!!


També recordare del 2008 la multitud d'entrenaments que he fet sota la pluja...i aixo, que consti, que per mi no es un mal record...per mi es un plaer pedalar mentres plou!!! I per recordar també, els kms i moments passats amb grans amics i esportistes com lo Santi, lo Marc, lo Miquel, la Mireia, lo Coixeto, lo Gerard, lo Koanitou, lo Coma, lo Julio, lo Xavi, lo Terri...


En el tema laboral, sense cap mena de dubte el millor any desde que soc Agent Rural, com a La Noguera enlloc!!! Els millors companys i la millor comarca, per molt que la gent sempre parli del Pirineu, per mi la millor es la meva Noguera!!!


Del tema personal no vull parlar...perque ja ho diu tot el nom "personal"...pero si que puc dir que les coses van millor que mai.

La foto que publico representa el millor moment de l'any...sense cap mena de dubte!!!
Per cert, avui per acabar l'any 115kms de carretera per la zona de l'Urgell i la Segarra, a bon ritme i ben acompanyat: Marc, Robert, Gerard, Miquel i Pere. Amb aquest entreno he arribat als 11.000 kms en aquest 2008...l'any que ve ho tinc que superar!!!
Acabant ja, us faig saber que a partir del 2009 intentare escriure el blog en castellà, ja explicare els motius més endavant.


6 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon 2008 i et desitjo millor 2009 ple de curtides en bona companyia salut i alegria

Anónimo dijo...

Xeriff! A part de kilomtres, fustigar-se, patir i demés...el més important és disfrutar i veig que també ho fas. O sigui que espero que el 2009 sigui almenys igual de bo,en tots els aspectes, que aquest.
Salut!!

Pd: has fet mes kms tu en una setmana que jo en 6 mesos!No comment...

XaviBellon

Unknown dijo...

Ei curtiiit!! El 2009 sera millor, al menys ho intentarem, no?? Ens veiem aviat!!

Noe SLopes dijo...

Ei campeon, me alegro muchisimo de los buenos resultados del 2008 y espero que se multipliquen mas aun en el 2009. Un fuerte abrazo y los deseos de un excelente año nuevo.
De parte mia y de Jaume.
URTE BERRI ON

Cabreta Foteta dijo...

Lo del canvi d'idioma, suposo que és per fer cas al refrany, no???
... any nou, idioma nou... ¿era així no?

Idiomes a part, FELIÇ ANY NOU Mariano!!!

...per cert, m'has descobert a mi, però de cabretes fotetes n'hi ha unes quantes...

Anónimo dijo...

11.000km només de sentir-ho hem fan mal les cames. Espero continuar entrenant per poder sortir amb tu algun dia de tant en quant.
Bon any i ens veiem diumenge a Folgueroles.

Julio.