15/12/08

SETMANA XUNGA...


Aquesta última setmana ha estat un desastre en lo que es refereix a tema entrenaments...entre que he treballat la majoria dels dies i que he sigut bastant gandul alhora d'entrenar per les nits, doncs res, que el resultat ha estat una mica patetic. En total nomes he fet 6 hores de BTT, repartides en 2 sortides; 2 hores de trekking i 3h30min entre gimnàs i piscina. A veure si aquesta setmana que comença me fico les piles i puc arribar a les 20 hores d'entreno...perque sino vec que la cosa no va com hauria d'anar!!! De moment demà dimarts me pegare una bona curtida amb la BTT...demà si m'enrecordo i tinc ganes penjare la ruta.

Aquest diumenge vinent participare al Duatló de Muntanya de Pallejà i...fare la pena i el ridicul més espantós!!!! Porto 2 setmanes sense anar a correr i la cosa pinta moooolt malament!!!glups!!!!

Us deixo una foto que vaig fer ahir mentres treballava, es el Montsec d'Ares vist desde Figuerola de Meià...la nevada va ser abundant en aquest sector de la Noguera.

4 comentarios:

David dijo...

tu trabajo me parece muy interesante. Si no lo tuviera tan claro, seria uno de lo que valoraria intentar conseguir...
Te vere en Palleja!!

Unknown dijo...

Que pasa curtiiiit!!! Ja veig que quan ve el fred i la neu, per aqui a la Noguera us costa sortir del cau, eh?
Aixo arrai ara diu que ve un anticiclo i et podras fotre unes curtides de les teves. A Pallejà deixa't estar de ridiculs i diverteix-te.
A vere si quedem... encara que ens costi... jejej

Unknown dijo...

Curtidot!!!
Com diu el Terribble a disfrutar a Palleja.
Per cert com vingui el anticicló ja saps que ens tocara boira i més boira....jo vull anar a Canaries a fer de florestal, t'apuntes? jajaja
Salut i a tu que t'agrada entrena

Anónimo dijo...

Hey Mariano que tal! vaja entrenos que et fots! hey tiu pasa de bici, i vien a esquiar que ara es temps de neu, l'esqui de fons es per curtits com tu. Apa a vore si t'animes aquest finde amb els javalins de Mora...