19/7/07

HOLIDAYS!!!

Doncs les meves vacances de juliol ja han passat...en realitat tan sols eren 10 dies, pero han passat volant!! Es pot dir que he fet moltes coses aquests dies: trekking, btt, carretera, sortir una mica de festa...en fi que fare un petit resum de lo més important.
Fent trekking vaig pujar un dia al Pic Fontblanca a Andorra amb el meu gran amic Palo. Ens ho vam passar molt bé i de pas vaig aprofitar per foter-li uns "hatxazos" pujant!!jejeje!!! A dalt, a 2903mts d'alçada ens va sorprendre una nevada en ple mes de juliol...amb la calor que feia a Balaguer!!! De baixada vam passar per la preciosa Vall de Rialb i al arribar vaig fer-li una demostració al Palo de lo que es un bany criogenic jejeje!!! Despres vam anar a buidar la cartera per les botigues...tipic!! Al dia despres vaig pujar amb el Lluis Albert a la vall Fosca a fer un altre trekking...van ser unes 4 horetes sortint de Cabdella i pujant al pic de Filià 2771mts. Al acabar un bany criogenic de nou i despres un dinaret a la Pobleta de Bellvei. La resta dels dies he fet carretera, cosa anormal en mi i sens dubte clarament influenciada per la meva adicció al Tour de França!!! Ahhh i me deixava dissabte...que vaig fer 52km de BTT a la zona de Senterada, tornant a fer el sender del Pont del Diable. Les sensacions de tots aquests dies han estat molt contradictories...algun dia m'he trobat super, pero la veritat es que no estic per tirar cohets i crec que estic en pleno baixon de rendiment...me toca descansar de debó!! A sobre l'esquena me torna a fer mal i hi ha dies que el ciàtic me baixava fins al peu...decepcionant del tot!!
A sobre de no trobar-me bé del tot fisicament tampoc ho estic psicologicament...porto uns dies bastant desmotivat i nomes faltava que el meu amic Txema m'envies sms's desde les Dolomites dient com li habia anat la Dolomiti Superbike o la Salzkammergut Trophy...quina enveja!!! En aquest sentit me trobo bastant sol i es una merda...el renunciar a anar a llocs perque no tens amb qui anar es una putada. En fi, suposo que vindran dies millors...per aixo dissabte passat vaig cometre l'error de sortir a fons de festa i acabar bastant siniestro...tipic quan se tracta del Festeto de Ponts. Quina ressaca més horrible que vaig tenir!!! En aixo si que no tinc la forma ni l'entrenament adequats!!!
Ara aquest proxim cap de setmana afronto la segona prova de les XM-Duathlon Series a Ordino i estic amb la moral pel terra...l'esquena me fa mal i a sobre porto uns dies KO amb la calorota que fot per aqui i la meva hipotensió. En fi, que amb acabar la duatló ja tindre prou...demà al mati marxo cap alla dalt...ja us explicare.

1 comentario:

ilercavons dijo...

Uns quants de la Ribera d'Ebre hem vingut a repetir el recorregut BTT que vam fer el 8 de juliol.
Tots (8 ciclistes) han quedat molt contens d'aquest recorregut dur, però assequible. 48 km, 1700 m desnivell de La torre de Cabdella a Llessui.
Hem passat calor al començament i algo de fred al cim de Lo Tossal 2482m.
Al arribar, com que fotia calor, tots al Flamicell a refrescar-se. I desprès la cervessota... Comença a ser tradicional.
Salut
A reveure