27/12/07

INACTIVITAT NADALENCA...


Aquest any no ha pogut ser i he acabat caient a la trampa nadalenca de les grans menjades, les festes nocturnes i les grans resaques. Suposo que la manca de motivació que porto ultimament també deu d'ajudar bastant a que acabi sucumbint i decantant-me al meu costat "fosc". He entrenat tant poc ultimament que ja no recordo quin va ser l'últim dia que vaig agafar la bicicleta i nadar també ho he deixat una mica de banda...i si a sobre no paro de menjar com un berro la cosa va a pitjor!! La setmana passada vaig fer potser un parell de dies de BTT i en total entre els dos dies van sortir 80kms...pero eren molt plans que consti, com no, per la meva zona de la Serra de Bellmunt!!! També vaig pujar un dia a la Pala Alta fent trekking...i de pas vaig aprofitar per ficar el meu tipic pessebre nadalenc i fer aixi la meva foto per felicitar les festes via mail. A part d'aixo ja no vaig fer res més perque me va tocar currar el finde i en part ja ho vaig tenir bé (m'encanta la meva feina!!!). Lo xungo de la setmana passada va ser el mitic "sopar del Monta" que vam fer divendres passat i on vam cometre tots els assistents un munt d'excessos "no declarables".

En lo que portem d'aquesta setmana, tres quarts de lo mateix, es a dir, poca entrega i menys bondat!! Dilluns treballant encara vaig caminar una mica pujant a Montdeví...pero despres a la nit ho vaig perdre tot amb el tipic sopar de "nochebuena" que fem a casa amb la familia. Al dia despres, 25 de desembre...fum-fum-fum!!! I mai millor dit!!! Perque vaig dormir nomes 2 hores i despres a treballar i fer un servei a peu com deu mana!!! Van ser 6 hores de trekking, sortint de la Vall d'Ariet i pujant a Sant Mamet, fent un circuit circular dels bons!! A la tarda estava trinxat, pero a la nit, i despres de descansar una estona, vaig tornar a la carrega i a la vida nocturna i fosca...el Absolut va fer la seva feina i al final de la nit anava "ben fort". Al dia despres (Sant Esteve), vaig dormir casi tot lo dia, pero a la tarda vaig tenir la moral suficient per anar a caminar per la zona de l'ermita de Sant Llorenç, en total 1h45'.

Per acabar ja el rollo (tenia que compensar el fet de que feia dies que no publicava res) avui he tornat a correr despres de més d'un mes sense fer-ho. Han estat 55 minuts corrent per la zona del Convent de les Avellanes acompanyat pel Pesca i per una gran amiga meva amb qui feia molt de temps que no compartia cap entrenament: la boira. M'encanta correr pel bosc rodejat per la boira, serà per la seva humitat?pel seu silenci? per la seva llum difusa? la veritat es que no ho se, pero com a bon habitant de les terres de ponent ja la trobava a faltar, perque un hivern sense boira no es hivern!!! La veritat es que no m'he trobat malament del tot, tot i que no he forçat gens clar. Dissabte tornare a correr a veure que tal i despres dilluns aniré a correr la Sant Silvestre de Lleida per acabar bé l'any.

A veure si me motivo una mica, perque vec els objectius de l'any massa lluny i encara no me venen les ganes d'entrenar...NECESSITO MOTIVACIÓ!!!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones Mariano!!!

Soc el Carles d'Agramunt (amic del Miquel) si te serveix de consol aquets dies ens pasa una mica a tots aixo, festes-menjar-exesos-i poques ganes de entrenar. Però aixo es cura entrenant i fent que la endorfina pasi x sobre del alcohol i varis. Tb dit q he demanat informacio al club del Balaguer x fem soci ja q feia temps q buscava algun x afiliam i estava entre Guissona, Lleida ... pero aquet vostre me sembla q es mes del meu perfil, q t sembla??
Res més, segurament concidirem a la Sant Silvestre encara q el dia abans vagi a esquiar i sino bon fi d'any i q el lo millor del any vell sigui lo pitjor del nou!!!
Fins aviat!!!!

[ ··· JC ···] dijo...

Killo, soc el Carrillo de Barcelona, el terror de l'Open de Lleida BTT quan encara existia! jejeje, amb el permis d'Escobar, Tarroch i un tal Mariano...

Que et falta motivació? si et serveix et diré que torno, i et tornaré a pelar com en els vells temps... He llegit que vols fer la transalp (com el David Luis i moi), em sembla que fem tard per apuntar-nos... Pero també vols fer la Cristalp? jo la vaig fer l'any passat, i em quedà una espineta clavadeta, ja t'eplicaré pq...

Ey, a veure si coincidim: jo preparo la marató de BCN, i després m'agradaria fer les curses marató de btt, o siqui que suposso que coincidirem en alguna, no?

Ens veiem, que fa molt que no parlem, potser desde una copa catalana a girona... Tu em sembla qu'acabaves de compar-te l'Ibiza, o sigui qu'ha plogut i no pot ser aixo...

Et truco, un dia i parlem, vale? millorat de l'esquena, campió!

JC

tricard dijo...

Mariano, nen, animat i entrena una mica que si no la spezialized petarà el dia que l'agafis de tan jabalí que t'hauras ficat.
Si et serveix de consol jo porto 5 i 5 nits enclaustrat a casa amb un constipat de cavall sense fer ni dinars de nadal, ni sopars ni entrenos ni res de res.

Vaig a fer una miradeta al teu blog que no el coneixia. apa siau.

Anónimo dijo...

Que pa que pa que pasa neeeeeng!!!!!
Tanta festa l'acabaràs aburrint...
Si has començat a córrer i no et fa mal l'esquena, bona senyal. És la millor motivació per entrenar, no!
Salud i força