3/2/08

SETMANA DE DESCANS ACTIU...


Doncs aquesta setmana es pot qualificar com de descarrega … ja que lo volum dels entrenaments ha baixat una mica respecte a les anteriors. En total han estat 3 dies de BTT, 3 sessions de piscina, una sessió de gimnàs, una sessió de córrer i un parell de trekkings curtets a la feina.
Les sensacions son més o menys bones, tot i que el problema del genoll persisteix…i lo que m’ha sorprès de debò es la millora del meu rendiment corrent!!! Va ser dimarts que vaig anar a córrer de nit amb el frontal, desprès de més de 20 dies sense fer-ho, i vaig repetir un circuit que vaig fer l’últim cop en 40 minuts en 2 minuts menys!!! No m’ho podia creure!!
També cal dir que aquesta setmana ja he deixat de fer el “tarambana” sortint de festa i consumint begudes poc recomanables…en fi, que he sigut bon jan, a veure quant dura!!
Lo que es impressionant es lo que m’estic afinant…s’estan notant molt les sessions de curtiment fent flexions i abdominals!!! Divendres vaig arribar a fer 7 series de 60 flexions…brutal!!
Avui diumenge aprofitant que he acabat aviat de treballar he sortit una estona amb la BTT per la zona de la Sentiu i Camarasa, en total han estat 44kms en 2h amb 450mts de desnivell.

XIFRES SETMANALS

-BTT. 146 kms repartits en 3 dies, amb un desnivell de 1850 mts
-NATACIÓ. 3000 mts en 3 sessions
-CÓRRER. 7kms nocturns i amb trams camp a traves

A la foto podeu apreciar la fauna que es pot trobar per la zona de la Sentiu en un diumenge a la tarda…IMPECABLES!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

il bello mario està molt ben acompanyat...així també entrenaria jo...jejejej
apa florestal, continua fent aquest seguiment de fauna...