18/9/08

AVUI RUTA CLASSICOMANA...QUIN MAL DE POTES!!!


Doncs si, avui he rebut la visita del meu amic Palo, de Bellver de Cerdanya. Tot i que ell tenia al cap la mania de que s'habia de pujar al Coll d'Ares tant si com no...doncs jo l'he pogut mig enganyar i hem acabat fent una ruta de carretera per la zona "classicomana". En total hem fet unes 9 "cotes", sempre per carreteres locals i amb poc transit. Feia un vent pestós i en Palo "Karpets" m'ha apretat de valent, fins al punt en que he tingut que passar d'ell i anar a la meva bola. Sort que baixant de Flix ha menjat una barreta de la marca trunyobar que li ha sentat malament i a partir de llavors ha començat a afluixar!! En total ens han sortit 85kms a una mitja de 29'6km/h i 750mts de desnivell. Bon entreno, desde luego!!! Ja necessitava fer algo aixi per anar cremant greixos, avui he cremat 2750 calories amb aquest entreno.

Despres hem anat a dinar al tastapans i un cop ha marxat ell, jo he anat a Intersport a reparar la BTT...de moment ja he canviat cadena i pinyons...pero ara me toca canviar plat del mig i el desviador del darrere. No diu el ZP que no hi ha crisis?Pos jo crec que ara estare uns dies arruinat!!!

A la tarda he anat a nedar, per quart dia consecutiu!!! Com se nota que vaig motivat cap a la piscina!! En total he fet 1000mts, com cada dia, per reforçar l'esquena ja tinc prou.

Penjo una foto del Palo a la sortida d'avui...es des de l'angle de visió des d'on l'he vist avui tot el dia, o sigui des del darrere!!!! Esta massa fort aquest xiquet!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Jajaja... Curtiiit, bueno mes ben dit... Globero!!! Aixo no ptsr, eh?? Estas al límit, però tranquil, que ara es época de descans, ja tindras temps per afinar i tornar a ser el que erets.. ANIMS q Tu pots!!!

i... no ploris tant, q plorat no s'arregle les coses, sino fent-les!!

Mireia..

PD: Ja era hora,eh?? jjeje
www.mireia96.blogspot.com

kek dijo...

Hola globerot!!!jajaja!!a veure si em puc pillar alguna bici!i fotem una sortidota!!després ja te les tirare jo les fotos des de darrere!!jajaja!