20/4/08

CAP DE SETMANA DE CURTIMENT I DE PLUJA!!


Deu ni do lo que ha donat de si aquest cap de setmana, en lo que refereix en l'aspecte del curtiment!! En total han estat 3 sessions entre dissabte i diumenge...ara us les explico.
Dissabte al mati vaig quedar amb la Mireia per fer carretera, si, si heu llegit bé carretera!! Ella tenia que fer una piramide de series i com que sola li feia pal de fer-les...doncs la vaig acompanyar. En total van sortir 60kms de carretera en 2h...a una mitja de 98bpm, la ruta va ser anar i tornar a Agramunt.
Dissabte a la tarda, com que no habia tingut prou amb l'entreno de carretera vaig agafar la meva estimada S-Works i me vaig currar un entreno bastant ben parit, amb molts senders i amb la pluja que amenaçava...en total van ser 51kms en 2h30 amb 750mts de desnivell i amb un pols mitjà de 130bpm. La ruta va ser per la zona del Secà de Balaguer, cap al Massip, i fer els corriols de triatló al reves, o sigui pujant, per continuar desprès cap a Sant Llorenç de Montgai i Balaguer. Bona ruta desde luego!!
Avui diumenge habia quedat amb lo Miquel Llaudet per entrenar i tot i que plovia amb ganes hem sortit amb la bici de carretera igual...la ruta ha estat la següent: Balaguer-Sentiu-Camarasa-Cubells-Artesa-Montsonis-Foradada-Alos de Balaguer-Baldomar-Vernet-Pont d'Alentorn-Artesa-Tudela de Segre-Montclar-Preixens-Montgai-Cubells-Costers del Sió-Sentiu-Balaguer...en total 108kms amb 1200mts de desnivell, que hem fet en 4hores a un pols mitjà de 120bpm, en el meu cas. El circuit era una espècie de clàssica centreeuropea, amb molts repetxons i canvis de ritme i fins i tot un petit troç d'adoquins (Montsonis)...a part, la pluja li donava el seu toc "epic". Estic content despres d'haber realitzat aquest entreno...perque com ja li he dit a el Miquel....els entrenos en dies de pluja valen per dos, perque es el entreno que tu fas i el que deixen de fer els teus rivals!!!jejeje!!! La veritat es que ha estat un plaer rodar amb tu Miquel...a veure si tornes a venir un dia que faci sol i fem un circuit de BTT autentic.

En total aquesta setmana he finalitzat amb 380kms de bicicleta i unes 18hores entrenades, entre bici i natació. No esta malament del tot no.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Iep Mariano!
Aviam quan aconsegueixo fugir dels llibres i les pantalles d'ordinador i pedalar una mica amb vosaltres. Per aquí baix tampoc paren, ja li he dit a Farnós que aquest estiu tampoc el decebré ;) tu no paris company!
Salut!

stomik dijo...

Bones Mariano:
Collons, quina cara de demacrat que faig a la foto, una de dos, o ja estic vell, o vaig patir molt.

Tinc complexe de home elastic, de tant fer la goma, a cada repexonet , cada vegada s'estirava més, la goma, sort que no es va arrivar a trencar.

Per mi també ha estat un autentic plaer, roda amb tu,si amb carretera m'has sorprés( del teu coneixement de la zona), ja no vull ni pensar amb btt.
Encara, recordo el troç d'adoquins(pedra) a Montsonis.

Espero amb ganes un bon entreno de btt, per la teva zona.

Gràcies per la jornada.

Anónimo dijo...

Que hem de fer aquest diumenge, hem d'anar a Barbastro a pel vi del Somontano u què?

Unknown dijo...

Vi!!!!....on?, on hi ha vi???
Si s'ha d'anar doncs anirem,no? perquè anar per res és tonteria, però sí donen vi la cosa canvia.
Allí ens veiem....a la sortida desprès jo ja anire seguint el vostre ratre.
Per cert la ruta sota l'aigua...esteu bojos!! lo de Montsonis tenia que ser espectacular.

Salut