12/8/08

JA NO SOC UN CURTIT...

Doncs si, ja no soc un curtit. Fa un parell de mesos feia goig veure'm, estava molt fi, amb les cames molt definides, la cara ben xupada del curtiment i un estat de forma bonissim, crec que mai m'habia trobat tant fort pujant com llavors!! Pesaba 70kg...i a principis d'any pesaba 78!!!
A dia d'avui en canvi me miro al mirall i no vec per enlloc aquella estampa fibrada y ben definida...ara més aviat lo que puc visualitzar es un cos que s'apropa al sobrepes i amb els primers "michelins" que treuen el cap!! Aixo no pot continuar aixi perque esportivament m'estic deprimint molt, tot i que en mi es normal que a l'estiu m'abandoni i no entreni massa, perque no soporto la calor. Lo bo es que aquest estiu m'habia fet la promesa de que seguiria afinant i mantenint el pes...pero com ja us acabo de dir, no he tingut la voluntat suficient i aixo me deprimeix. Tinc unes ganes boges de que arribi la tardor, la fresca i l'humitat!!! Com trobo a faltar les insistents boires hivernals, segur que algu pensara que soc masoca, pero prefereixo mil vegades entrenar amb fred que no amb aquesta calor insoportable.
En fi, que avui m'he fet dos propostes; una es que a partir d'avui fare dieta hipocalorica durant lo que queda del mes d'agost...l'altra és......que demà tinc que pegar-me una curtida monumental, de les que acabes reventat i no tens forces ni de pujar les escales de casa!!!mmmmmmmmmm!!!!!Com trobo a faltar el fet d'arribar a casa amb una pajara de les bones!!!
En fi, que si demà aconsegueixo pillar una bona pajara, o en tot cas fer un curtiment digne de ser resaltat...us ho mencionare aqui mateix!!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo curtiment no l'has perdut, lo curtiment lo tens parat...
Aspavil! al setembre a continuar lo curtiment.
Salut company
A reveure

Anónimo dijo...

venga il grande mario, que això diguem que és un descansillo que t'has près amb honor, a la pallissa que et vas pegar per guanyar lo soplao!! tú rai que guanyes la forma ràpidament... apa anima't que quan marxi aquesta calor et fotràs com un senglar (dr fort, i no de gras). Quins dos franco tiradors esteu fets, espiant des del terrat! jis,jiss

Gerard Ave fenix

[ J C ] dijo...

Petardo! pestoso! chuparuedas! que pasa, que te voy a tener que poner las pilas como en los viejos tiempos??? A ver que día quedamos y nos pegamos una buena sudada por ahí, pero con la bici, eh?? que la gente no piense mal que soy hetero, jejeje
Tío, ánimo, el gran Mariano no puede dejarse tanto (como yo, jejeje, pero esto no lo tendría que decir...)
Un saludo tio!

Eduard Barceló dijo...

Si vols jo et faig les rutes pel curtiment. Ja saps que d'imaginació me'n sobra. Flipa amb la darrera que vam fer per Camprodon!!! Has de venir a alguna d'aquestes. Ja t'aviso quan torni de Turquia després de les vacances a veure si t'animes i puges per Andorra. Aquí si fa fresca.