23/9/08

3 X 50

Quin títol més extrany ¿oi? Pero tot té una explicació...i clar, es en referència als entrenaments d'avui, o sigui, que avui he fet triple sessió!!! Quant de temps feia que no ho feia aixo!!!
No ha estat cap bestiada lo que he fet pero bueno...resumint una mica tot queda aixi: 50 minuts corrent per muntanya, 50 kms amb bici de carretera i 50 piscines (1250mts).
Lo primer que he fet avui, de totes formes no ha estat entrenar, sino anar al fisio a cuidar una mica l'esquena, ja que tenia les lumbars bastant carregades.
Desprès he anat a correr a Sant Llorenç de Montgai, amb el terreny xop de les pluges he fet el sender del pantà d'anada i de tornada, a ritme lent i sense encebar-me.
A la tarda, aprofitant de que plovia una mica he sortit amb la bici de carretera. Ja tenia ganes de tornar a experimentar aquesta inigualable sensació de pedalar sota la pluja!!! No he fet massa cosa, aixo si, he passat tot per carreteres estretes i sense transit: Balaguer-Sentiu-Camarasa-Central-Sant Llorenç-Balaguer-bucle Franqueses-Balaguer. En total 50kms rodant suau i patint una mica de mal de cames (no estic acostumat a correr i s'ha notat).
Per acabar lo dia correctament he anat a nedar i he fet 50 piscines de tranquis, es a dir, com sempre!!!
En fi, que avui ha estat un bon dia de curtiment...a veure si aixi vaig afinant poc a poc i perdo algun kg!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

molt ben fet, sinyó marià! m'alegro de que tornis a entrenar de valent. Potser has començat amb una mica massa de tralla, però tu rai que ets genètic. aveure si m'agregues al blog. Ja kedarem per entrenar, aquests dies tinc vacances. dew curtit

Anónimo dijo...

Gerard Regué LO AVE FENIX