24/12/08

CURTIMENT I...BON NADAL!!!


Doncs amb molt poc temps, ja que tinc ara el sopar de nadal a casa, fare una petita crònica del que han donat de si els últims dies...
La motivació no ha estat molt alta que diguem i aixo s'ha notat alhora de fer els entrenaments ultimament...i clar si a aixo sumem el fet de que "gaudeixo" d'un sobrepes important, doncs el resultat es que el meu estat de forma es patètic i depriment. Aixo es ve poder veure el diumenge passat a la Duatló de Pallejà, on a part de patir bastants problemes d'esquena (hernia+ciàtic) vaig demostrar lo abans dit, es a dir estat de forma patètic!!! No vull fer crònica de la cursa perque no val la pena, pero faig un petit resum: primer correr a ritme d'entreno per culpa de l'esquena, tram de btt amb molta cadència i sense ganes de patir (160ppm max!!) i últim correr a ritme de padrina (sense cap gana de patir). Posició final: 42è
No faig cap més comentari...kin trunyo!!!!
En definitiva, el correctiu que me van aplicar diumenge passat m'ha anat molt bé i a partir d'ara ja estic carregant les piles, i es que no es pot perdre pistonada!!! Per aixo aquesta setmana he començat a sacrificar-me ja i fins i tot he sortit un dia a fer BTT nocturn i amb boira, aixo va passar dilluns i puc dir que la temperatura era de 0ºC...es a dir, ni fred ni calor!!!jajaja!!! En total vaig fer 25kms...que ja esta be amb les condicions regnants!!!
Avui com que tenia festa, he aprofitat per emigrar de les boires lleidatanes i acompanyat per "Avefenix", he traslladat l'entrenament d'avui a Valls (Alt Camp). L'objectiu era fer un bon entreno amb bones temperatures i ho hem aconseguit...en total hem fet 77kms en 2h46min, amb 1120mts de desnivell i a una temperatura mitjana de 12 graus i amb zones on estavem a 15 graus!!! Un plaer comparat amb els -2ºC que teniem a Balaguer...El circuit que hem fet ha resultat ser impecable: Valls-Plà de Sta Maria-Pont d'Armetera-Querol-Esblada-Pontils-Vallespinosa-Sarral-Cabra del Camp-Valls. Gran part del recorregut era per carreteres DuraAce sense cap transit i amb paisatges molt emboscats i solitaris. En fi, good training!!!
Res més...us desitjo un molt bon NADAL a tothom i...al tanto amb els turrons i el cava!!!

2 comentarios:

Unknown dijo...

Bones Curtidot!!
Ja saps lo que penso de les teves duatlons, tens que anar a disfrutar i deixar el córrer pels cobardes.
La ruta de Valls...fa molt bona pinta i quan porti una mica de continuitat amb la bici ja quedem i em fas de gepeese.

Salut

kek dijo...

Molt bones padrinota!!jajaja!!
Tu com sempre foten bones sortides bikers!!no res que et desitjo unes bones festes i al tanto amb els de ponts que son pocs i bons!!jajaja!
enga em vaig a fotre com un vaco!!