31/5/09

SEMANA DE RELAX...





























Esta primera semana post-Soplao ha sido de semi-relax. Ya perdi un dia de entreno el lunes volviendo de Cantabria, que si le sumamos al domingo el resultado son dos dias seguidos sin bici...un record en los ultimos meses!!!! El martes fui a rodar suave con la BTT y el miercoles sali y puse a prueba las bielas haciendo 51km de BTT por la zona de Bellmunt-Montgai-Cubells a media de 26km/h!!!! El jueves 50km de BTT con mucho sendero y a ritmo suave y disfruton. El viernes 52km de carretera rodando suave y el sabado 42km de BTT por la zona de Bellmunt-Butsenit. Hoy he currado y al ir solo he aprovechado para meterme 2h de pateo por el monte y despues al plegar he hecho 32km de BTT suave.







Lo peor de esta semana ha sido el calor. Es una barbaridad venir de Cantabria a una temperatura de 15-16 grados y llegar aqui y encontrarte con 30-31 grados. Que asco!!!







Aprovecho para colgar unas cuantas fotos más del Soplao...las he sacado todas de la red, gran invento esto del internet!!!jejeje!!! Tambien cuelgo la de la cena post-Soplao...de lo mejor del finde acompañado de Noe, Ribi, Ada, Santi, Jordi y Mikel.

7 comentarios:

Santi Val dijo...

Collons! Les teves setmanes de descans em deixen esgotat nomes de llegir-les! Apa a curtir-se!!!

MireiA Santesmasses dijo...

Has sapigut mantenir-te clar i constant amb el objectiu q portes tot l'any marcante, ENORABONA!!! Aquest any no ha pogut ser, però... hi havia un nivell increible i tu has estat allí, tenint-ho tot en contra, m'alegro per tu, pq t'ho mereixes...Has rebaixat 10 minuts respecte el carreron de l'any passat això te demostra encara més q estas en un estat de forma q no havies estat mai!!!

Només dir-te q ENDAVANT!!! Continua així i sobretot recorda q per damunt de tot has de DISFRUTAR i ser feliç amb lo q fas!!!

Anims CURTIDET!!

Ada Xinxó dijo...

Ei Mariono! Et vem trobar a faltar ahir per Solsona, però sembla que et va tocar treballar, així m'agrada, algú ha d'aixecar el país! jejeje! Fins aviat!

Ada Xinxó dijo...

Ups, volia dir Mariano!

Noe SLopes dijo...

Aixo es, algu tiene que aixecar el pais. Avui jo treballant y el Jaume con la bici fent surtideta llarga.
Aixi no pot ser.
Jajajaja

Anónimo dijo...

felicitats mariano!!! m'agrada veure't amb aquesta cara de concentració i patiment... t'espero a la cerdanya per fer singletracks

Annabel dijo...

MAriano!! has aconseguit que la Noe escrigui en catala!!!! jajaja....nomes per aixo ja val la pena llegir el teu blog ;-)

Salutacions dels de Can Pau