2/1/10

2010...A TOPE!!!!







Ya ha comenzado el 2010 y por fin, después de mucho tiempo sin poder decirlo, estoy motivadisimo!!! Creo que ahora mismo ganaría el campeonato mundial de motivación!!! Ayer dia 1 de enero, con toda la resaca de una noche de fiesta inolvidable, pude por fin pedalear encima de mi bici nueva...mi Giant XTC Advanced SL. Si a esto le unimos el hecho de que estoy disfrutando de un regalo divino en mi vida personal...el resultado es que tengo ganas de comerme el mundo de nuevo!! De momento, hoy ya he hecho la inscripción de mi prueba talismán...los 10000 del Soplao. En mi próxima entrada habrá más novedades interesantes...De momento os dejo unas fotos de mi nueva bike, a la que por cierto le falta colocar la suspensión definitiva (rock shox sid WC XX), pero como no llegaba, de momento he colocado esta.

9 comentarios:

Mercè dijo...

Caram fa goig aquesta bici i amb lo motiva que estàs espero que tinguis un bon any.

[ J C ] dijo...

Enhorabuena crack! Da gusto verte así, joder, me das una envídia.. jejejeje.
Seguimos expectantes las novedades, y esperamos ya la crónica de Soplao... ANIMS CURTITTTTTT!!!!!!!!!!!!!

koanito dijo...

Per fi. Quin pepinasso! Quant pesa? Fot molt bona pinta...
Ara toca disfrutala a tope sol o amb bona companyia...
Saluuuut
Ens veiem

Mariano Ortiz Diego dijo...

Gràcies Mercè!!igualment, bon any i bon curtiment!!!
Juancar...ya ves, cuando menos te lo esperas se da la vuelta a la tortilla y todo sale bien!!
Koanitou, ya saps que amb aquesta machine compartirem alguna que altra curtida...jejeje!!! El pès final millor t'el dic quan tingui la forquilla definitiva.

Anónimo dijo...

Osti, aniràs mudat, pajaro!!
Tot i que la s-works, tampoc era tan lletja...;-)
Disfrutala!
Esperem que aquest 2010 sigui millor en tots els aspectes, que no aquest ultim any tan lletjot, que per fi hem deixat enrere...

Salut!!!

Xavi B.

Pd: m´ agraden aquestes bieles!

Unknown dijo...

Sisplau fes un reportatge fotografic més ampli. Vull/volem fotos de detall dels frens, de les bieles, de la tija i potencia...ah i del manillar aquest tan bonic que no conec.

A veure si fem aviat una pedalada globeril i la puc veure amb persona que segur guanya un munt, tot i que ara que penso tu a una globerada amb un pepino així no podras venir....el glamour té un preu,no?

Salut i que la disfrutis

Mercè Petit dijo...

Felicitats!! Això si que es començar bé l'any. Ara a disfrutar-la!!
Bon ANY!!

anjana dijo...

espero que en aquest any que comença,
amb molts quilòmetres per recòrrer i on els camins s'han creuat i noves rutes originat, no falti mai la motivació per anar fent via.
ànims happy!!!!

MireiA Santesmasses dijo...

PEr fiiiiiiiii!!! Ara només falta q arribis al limit del Contakm!!! A fondooooo....WEno, potser ara q la tens, resultarà q no tens tant temps...Jejejeje ;-p