8/4/08

MARXA BTT D'ALMATRET I MÉS COSES...


Doncs diumenge vaig anar a Almatret a pedalar una estona tot gaudint del circuit que ens habia preparat en David Duaigües "lo Jabalinot d'Almatret" i de pas retrobar-me amb la gent del mundillo de la bicicleta de muntanya de Ponent. La marxa va estar molt ben organitzada i com ja he dit, el circuit era molt wapo...en total sortien 44km i 1.100mts de desnivell. Me quedo amb l'impecable sender que anava seguint una carena...era autèntic!!! En lo que es refereix a l'aspecte físic no me vaig trobar massa bé...l'esquena va tornar a tocar la moral i a part no me trobava massa bé de l'estomac...aixi que veient aquest panorama no vaig tindre ganes de patir i vaig anar a ritmillo i disfrutant. En total 2h18' de pedaleig efectiu (vaig parar a ajudar a compis que feien reparacions) i uns batecs mitjans de 142 i maxims de 166.


Lo millor va ser al acabar, com sempre, ja que vam poder petar la xarrada amb amics com el Joan Farnos, el David Gensana, la Mireia, el Monta, els compis de Mora del Joan, el Txema...i un llarg etcetera. L'any vinent si no passa res tornaré.


Per una altra part, la setmana passada va ser de contrastos, ja que vaig tenir dies de tot, des de dies que anava molt fi a dies que no anava ni enrere (diumenge a Almatret). Lo que si que he apreciat es que tinc el pols molt baix, parat damunt de la bici baixa per sota dels 50 bpm. Aquesta setmana tindré que mirar el pols en repós pel matí...a veure si baixo dels 40 bpm, com quan estava en forma fa uns anys.

En total la setmana passada me van sortir 300kms de BTT, a part vaig fer 3 sessions de natació i algun trekking al curro. Un dels entrenos que he introduït aquesta setmana ha estat el de tècnica amb la BTT: cada dia que me toca treballar surto per la zona de la Sentiu i faig "la integral dels senders", es tracta de fer tots els senders que hi ha a la zona, que son uns quants, a ritme suau pujant pero prenent espècial atenció a les baixades i zones tècniques. Proximament us faré una descripció més detallada del circuit que faig.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

hola mariano, quan baixi amb temps ja et faré un truc i em portes a fer la integral dels senderos.
fins aviat.

stomik dijo...

Mariano,gracies per ajuda'm a Almatret,ens veiem als 10000 del Soplao, si no pase res

CARLES dijo...

Bones Mariano!!

Vec q com sempre curtinte molt!!! Tu q coneixes molta gent del mon bici, un favor nomes si t'he assabentes d algu q es vengui una bici de carretera de segona ma economica, me dius algo ok? Ara vull aventurarme a fer carretera tb a veure q tal.
Gràcies i fins aviat!!
Salud i força!!

Mariano Ortiz Diego dijo...

David, quan vulguis quedem i fem "la integral dels senders" es genial!!!
Miquel...no cal que donis les gràcies home!!! A veure si quedem algun dia per fer un entreno especific de cara al "Soplao".
En lo que refereix a la bici de carretera...Carles tranquil que t'ho miraré...hi ha algo per aquí, ja to comentaré.

ilercavons dijo...

LLiure a partir del diumenge 13 de juliol

stomik dijo...

Això està fet,Mariano, que ja falta poc.

rivimo dijo...

Ei, mariano. jo també vull fer la integral de senders. En conec algún però segurament em sorpendràs.
Existeix encara el que sortia des del Viola, més o menys, i moria a la carretera de la Sentiu?

Anónimo dijo...

Osti com s'ho curra lo Jabali d'Almatret!!

Anónimo dijo...

weno k puk dir de la mireia k no sapigueu, jo confio amb les seves possibilitats i se k ho fara tot lo bé k podrà i més, o sigui k anim's mireia!!!
weno wapixima disfruta molt.
ester