14/4/08

PAJARÓN TOTAL AL TRAMDUR!!!

Lo titol ho diu tot...i es que al "Tramdur" sempre ho acabo passant malament i tinc problemes. Ahir no va ser menys i desprès de fer una bona cursa, trencant el grup i fent la selecció a la part dura, doncs vaig acabar patint errors de novato, com podrien ser per exemple: quedar-me sense líquid durant 20kms, no esmorçar gairebè abans d'una prova de casi 5 hores, dormir la nit anterior unes 4h30min...ja que vaig sortir una estona amb la colla...en fi....que la vaig cagar una mica. De totes formes ja estava mentalitzat de que no podria pas guanyar, ja que aquesta prova es massa rodadora per mi i jo soc un desastre planejant. Aixo si, puc dir que vaig tenir bones sensacions fins al km 85 més o menys, i que vaig ser el que més gasto vaig fer al grupet capdavanter, a mi no m'agrada anar xupant roda a la gent i si puc, i les forces m'ho permeten, sempre m'agrada marcar el ritme, i ahir ho vaig demostrar mentres vaig poder. El moment clau va ser quan va atacar en Miquel Llaudet, amic de Ponts i que esta fortissim!!, doncs els altres compis de grupeta (erem 5 contant al Miquel) es van quedar mirant-me a mi, com que estaven acostumats a que tirès jo del carro, i jo vaig passar (ja li habia comentat al Miquel abans). Alli es van crear dubtes (al pur estic carreteiro) i mentres en Miquel va obrir forat...va estar bé, semblava una clàssica de carretera!!!jejeje!!! Lo xungo es que uns 5km desprès vaig quedar-me enganxat de l'esquena i vaig tenir que oblidar-me definitavament de fer podium. Va ser just al repetxo pestós que pujava a Alfès...va ser brutal!!! Quin mal!! Vaig tenir que estirar una estona i desprès aprofitar per pixar (portava 50kms aguantant-me!!). Pero al moment me van venir els simptomes del pajarón...no tenia forces i ho veia tot borrós!!!SOS!!!! Menys mal que com vaig poder vaig arribar a Alfès i alli hi habia un avituallament!! Vaig beure'm mig litre de pepsi i vaig emplenar lo bidó, que ja tenia teranyines!!! Els últims kms van ser un calvari, tot i que al final ja me vaig començar a trobar millor...pero les rampes que tenia a les cames eren continues, ja que la deshidratació que habia patit era molt heavy!! En fi, que al final 5è...tot i que a les classificacions fica 6è...pero vaig arribar amb el sisè a la par....vull dir que es igual.
REFLEXIONS: -No triunfaré mai al Tramdur, esta fet per carreteiros i s'ha de ser bon rodador i.....jo odio rodar!!!!
- Lo circuit aquest any era diferent a l'anterior, pero jo el vaig trobar més lleig...no se, crec que feiem massa bucles per la mateixa zona per tal de fer els kms que toquen.
- L'organització molt correcta...ben marcat, bon avituallament al arribar, pizza fins reventar, samarreta, mitjons...si he de ficar una pega, diria que potser convindria un altre avituallament al circuit llarg.
- Al final me van sortir 4h45min, amb pols mitjà de 152bpm i una màxima de 174bpm. La distància recorreguda 115'6kms i el desnivell 1175mts.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

collons mariano estas a topeeee. La incognita és, i si aguessis dormit 8h, esmorzat i hidratat be?
Ni pajaron, ni total ni tramdur; simplement aguessis arrassat!
Enga cuidet!

Anónimo dijo...

Que vol dir "no triunfaré mai al Tramdur" quedar 5è està molt bé. A banda, si t'haguessis preparat lo tramdur com deu mana l'haguessis pogut fins i tot guanya'l...
Cuide't l'esquena
A reveure

PLuRieSPoRTiSTa dijo...

Ei pro si és un bon resultat amb pajarraca inclosa..imagina´t sense...arrases! X cert has sortit al telenoticies comarques. La teva foto estava de fons mentre xerraven de la noticia. Juraria que eres tu. Salut i a millorar d l´esquena!

stomik dijo...

Puc constatar que va ser el que su va currar més, fins al km 85, crec que al menys va estar el 70% del temps davant del grup capdavanter.
Vas trencar tot el grup.
Enhorabona per la teva cursa, ens veiem als 10000.