17/4/08

QUIN MAL DE CAMES!!!

Doncs si, porto una setmaneta amb un mal de cames!!! La deshidratació del Tramdur ha portat cua a la meva castigada musculatura!! Dilluns estava bastant KO i amb prou feines vaig fer 22kms de BTT molt lights, a part d'una caminadeta pel Montroig al curro. Lo xungo va ser dimarts...per mi va ser el dia critic, tenia l'esquena enganxadissima i les cames molt carregades, tot i aixi vaig fer 34kms de BTT molt plans. Vist aquest panorama, ahir dimecres vaig anul·lar l'entrenament d'ultrafons que volia fer i vaig fer doble sessió a ritme suau per recuperar; matí 34kms i tarda 40, sempre amb la BTT, perque com ja sabeu jo soc biker fins la mort!! Entremig de les dues sesions vaig anar a fer una visita a lo Jaume (fisio), que me va mig arreglar una mica.
Avui, dijous, per fi he començat a veure la llum i he notat que les cames ja estan al seu lloc!! Tot i aixi, no he volgut forçar i nomes he fet 30kms ("Integral dels Senders"), pero la cosa ha anat a millor. Lo que si que he fet tots els dies es la meva sesió de natació (1000mts diaris), que me va de muerte per acabar el dia.
El cap de setmana tinc festa i es preveu un gran curtiment...tinc dues opcions:
A. Bon temps- Dissabte curtiment a Senterada amb moooooolt desnivell!!!!!casi 3000mts!! Diumenge sesió de curtiment amb lo Miquel Llaudet i lo Jordi Farré, sortint de Balaguer farem el circuit que jo faria si organitzes una bikemarathon...molt desnivell i molt corriol!!!
B. Mal temps (s'enten per la pluja...tot i que a mi m'agrada!!) Dissabte carretera fins que me les linies blanques de l'asfalt m'acabin avorrint (4-5hores) i suposo que diumenge fare lo mateix que a l'opció A, en cas contrari aniria a fer carretera amb els "ironmans" i els faria un circuit pestós i durillo...jejeje!!! Ja us comentare el que faig al final!!
Per cert, la setmana passada no vaig fer resum dels kms totals ni de l'entreno que vaig parir...en total van ser 14h30' de BTT completant 355kms i dues sesions de piscina.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.