10/6/08

MINI RESUM DE LA SETMANA PASSADA...


Avui ja estem a dimarts i encara no he fet lo resum setmanal...no anem be!!! La veritat es que passat el principal objectiu de la temporada (Soplao 2008), la motivació m'ha baixat una mica, tot i que hi ha altres coses que m'estan motivant molt ultimament (el viatge a Austria per exemple)... En fi, que la setmana passada en total vaig fer 263kms de ciclisme, trobant-me amb bones sensacions encara, la veritat es que cada dia pujo millor...suposo que deu de ser a conseqüencia de la notable perdua de pes que he experimentat ultimament. En lo que es refereix al pols, he notat que puc pujar uns 10 batecs més per minut el meu màxim, aixo vol dir que ara entrenant arribo als 176bpm quan apreto pujant (abans nomes arribava als 168bpm). Suposo que aixo es senyal de que estic arribant al cim del meu pic de forma i lo dolent d'aixo es que ara no tinc cap cursa important en ment...llàstima!!!

Aquests dies he introduït també als meus entrenos alguna sessió de rodar en bicicleta pel matí en deju...son sessions curtes (1h-1h30min) a ritmes baixos, que segons diuen van bastant bé per fer control de pes quan estas en forma.

En lo que es refereix a la natació, continuo anant cada dia i fent la meva rutina de 1000mts diaris...aixo si, cada dia nado pitjor!!!

El pitjor moment de la setmana ha estat lo cap de setmana...ja que he encadenat 3 dies seguits dormint nomes 5 hores diaries, entrenant i treballant...diumenge estava KO!!!!

En fi...a veure si aquesta setmana me matxaco una mica més i faig força metres de desnivell, perque el viatge a Bad Goisern se va apropant!! Per cert, a Austria no vaig sol, m'acompanyen l'Ester i lo Joan...seran unes bones vacances i una bona experiencia sens dubte!!! Ja us explicare la logistica del viatge i el planning en una pròxima entrada.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Bones Timeitor,

Com continuis a aquest ritme a més de timar-me tot sovint acabaras transparent. Deixa't de sessions en dejú i aprofita per descansar.
Per cert aquesta setmana t'he guanyat a fer kms....vaya globerillo que estas fet jajaja

Salut

Anónimo dijo...

il bello!!!!!
després et reies de mi quan m'afinava a cantabria cabró!!!
a vere kuan puges a fotre una curtideta per aki dalt!!
hi han molts singletracks per freeridejar..
veig k estas en forma
palo

Anónimo dijo...

quedaràs als ossos, bestiota!! i seràs lo sinyó cèl.lula II... apa cuidat.
gerard ave fenix