8/7/08

MARXO CAP A AUSTRIA.....JA!!!

Doncs si, despres de uns quants dies sense escriure res i entrenant molt poc (massa poc), aquest vespre marxo cap a Bad Goisern (Austria), on dissabte disputare la Salzkammergut Trophy.
No he entrenat gens ultimament, ja sigui per la calor o per la falta de motivació...es lo tipic en mi quan arriba l'estiu, i es una llàstima, ja que fa 3 setmanes tenia un cop de pedal molt bo i ara en canvi estic bastant acabat ja. De totes formes tinc moltes ganes d'iniciar aquest viatge i poder coneixer món...seran unes vacances aprofitades al 100%, fent ruta per Austria i Eslovenia.
A part d'aixo tinc una bona noticia...la marca de roba esportiva loffler me patrocinara la temporada vinent, proporcionant-me diferents articles de gran qualitat dels que es poden trobar al seu cataleg. Proximament ja us ficare fotos de la roba d'aquesta gran marca.
Fins ben aviat....o sigui, fins al dia 18 que no torno a estar per aqui!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ànims mestre, ja veuràs com va molt bé la cursa... potser no surt com lo soplao però quan agafis el cop de pedal aniràs sobrat! cuida't i pensa a portar-me un "souvenir" de la zona. Vagi bé curtit

Anónimo dijo...

Gerard Regué