28/8/08

ROULER.....


Com dirien els nostres veíns gavatxos o rodar com diem nosaltres. Sembla que per fi estic retornant al camí del curtiment...ficant una mica d'entrega per la meva part clar!!

Ahir vaig matinar i vaig fer 1h de carretera de 7 a 8 del matí...la veritat es que fa molta mandra fer-ho, pero despres de fer l'entreno estic perfectament activat i rendeixo més a la feina i estic de molt més bon humor!!!

Avui he sortit amb lo juvenil i hem fet una ruta de carretera plana, passant per Mollerussa, Arbeca, Belianes, Sant Martí de Maldà, Tàrrega, Anglesola, Barbens, Tornabous, Castellserà i acabant a Balaguer, com no!!! En total han estat 102kms a una mitjana de 30kms/h, pero sense patir gens. L'unic pero es que al final me feia mal l'esquena...es normal perque fa molts dies que no nado.

A la tarda he sortit amb l'Ester i hem fet 24kms de BTT per la zona de Sant Llorenç de Montgai, a ritme suau i gaudint de les ultimes llums del dia.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Si al final tornaràs pel bon camí, eh! Aquesta foto em recorda que les cubertes amb menys de 80km també poden pinxar... i que algunes gasolineres són exclusivament això, gasolineres :S

Ens veiem!

Amat Artigas Personal Blog dijo...

Bones companyer.
Amb el teu permis i com que he trobat el teu blog molt complet t´he afegit el link als meus enllaços de blogs amics al meu.
Salutacions desde l´Estartit i a seguir entrenant com fins ara!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com