8/12/08

BIKERADES HIVERNALS....


Aprofitant que aquest pont de desembre tenia festa he fet BTT com feia dies que no feia, i lo més important: disfrutant al 100%!!!

Dissabte, despres de fer una mica el gandul pel matí, vaig sortir amb lo Robert "jabalí" i lo Marc "juvenil", la ruta plana al principi fins a St Llorenç i amb pujada progressiva despres fins a Vilanova de la Sal. Desde Vilanova vam anar a buscar alguns dels senders de la zona per baixar fins a Gerp i tornar a Balaguer ja amb les ultimes llums del dia. En total 32kms i 1h43min a ritme suau i xarrant amb els curtits.

Ahir diumenge tenia una cita amb una de les marxes que acostumo a fer tots els anys, es tracta de la Hivernal BTT de Guissona, a la Segarra. Aquest any els companys del BTT de Guissona s'ho van currar i el circuit va ser impecable i mooolt divertit, amb molts corriolets i molts repetxons també!! Lo millor de la marxa per aixo es el fet de poder xarrar amb multitud de compis bikers: Xavi "planxi"&Glory, lo Kek, lo Xavi Espiña (constructor de corriols), "lo Pine", les besties de Ponts (coixeto, electric, palanques...amb lo manager McCormack)....en definitiva, molta gent coneguda!!! Al final van sortir 44kms i 2h17min.

Per avui vaig movilitzar via telefon movil al personal i al final aquest matí erem 5 bikers de nivell davant de casa meva amb l'objectiu de fer el major nombre de kms possible per singletracks. Els protas de la ruta erem: Joan Farnós "koanitou" , Robert Pedrosa "Jabali", Marc Casals "juvenil", Ricard Viola "richal" i servidor...quin nivell!!!!

La ruta ha estat d'autèntic mountain bike, amb molts kms de sender i amb repetxos durs. Ha estat un bon entreno de tècnica i de potencia, aixo son paraules del nostre "juvenil" jejeje!! Jo ja portava dies notant una falta de confiança baixant i avui he acabat tenint una caiguda (sense conseqüencies), aquesta setmana canviare la roda del davant perque ja no agafa res!! Al final, despres de rodar per la zona de Vilanova de la Sal, Avellanes, Os de Balaguer, Castelló, hem arribat a Balaguer baixant pels carrers de la zona fosca ¿que ta semblat Koanitou?jeje!! Els numeros de la sortida han estat finalment 58'5kms, 1300mts de desnivell i 3h45min...esta força bé!!

Per acabar, la setmana passada al final vaig fer 16 hores d'entrenaments, combinant trekkings, runnings, btt, gimnàs i piscina.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Entreno de tècnica i potència? Lo que ha sigut és un entreno a matxacàs quasi 4 hores darrera la roda del Marianou que diu que no està en forma.
Bé, realment he xalat molt disfrutant del recorregut noguerenc empalma'n totes les senderes que és fotien a tiro i sobretot de la bona companyia. Los Ilergets esteu molt forts...heu de baixar a Ilercavònia per tornar-vos la canya que m'heu fotut.
Salut i força
A reveure

Anónimo dijo...

PD: La zona fosca de Balaguer fa por, és un lloc que s'ha de passar baixant i de pressa per a què los "tanos" els hi doni temps solament a insultar...

David dijo...

en la de guissona estuve yo hace un par de años noi, me gusto mucho!
Espero que no te rajes para Palleja,ehh?
Saludos!!