3/12/08

CARA I CREU...

Ara ja feia uns dies que tenia el blog una mica deixat de banda, i es que la veritat es que me feia mandra escriure i no estava massa motivat. Aixo no vol dir que hagi deixat d'entrenar i de preparar-me, pero simplement el que passa es que no tenia ganes d'escriure.
La setmana anterior a la duatló de Balaguer vaig estar una mica liat amb el marcatge del circuit i no vaig poder fer gran cosa...el dia de la duatló igual, currant i també animant als amics que corrien...tinc que destacar a 2 d'ells: el Marc que esta intractable i va camí de ser a la elit dels duatlons acabant 4art absolut; i lo Santi que va fer un carrerón acabant 7è i demostrant el seu nivell.
La setmana posterior a la duatló vaig millorar una mica els entrenos...acabant amb 100kms de BTT en tres sessions, amb 2 sessions de caco de 2h30 i 1h45, una sessió de running nocturn de 37min i 6 sessions de natació. També vaig anar 5 dies al gimnàs....que ja m'oblidava!!!
Aquesta setmana he començat més fort i a veure quantes hores m'acabaran sortint...avui que tenia festa com a minim he acabat lo dia ben trinxat (1h30BTT+1h trairunning+1h gimnàs+1300mts natació). Lo de cara i creu ho he ficat al titol més que res perque ahir també vaig anar a correr i tenia unes sensacions bonissimes i en canvi avui....avui no anava ni p'atras!!! El senyor Polar ma arribat a marcar 178ppm, algo realment inusual en mi. En resum, avui no m'aguantava els pets!!

5 comentarios:

Unknown dijo...

Tio!!!! vaya setmana de curtiment del bo que portes.
Lo de avui ja no té nom, bici+còrrer+gimnàs+piscina i a sobre volies tenir bones sensacions corrent?
Em sembla que el curtiment va per barris, perquè jo des de Balaguer que estic hivernant....que vols que faci amb aquest fred?!

Per cert a Balaguer més que demostrar el meu nivell lo que vaig fer és aprofitar un seguit de condicions que m'eren favorables i rascar un resultat que si mai torno a repetir ja seria perfecte.

Salut

Unknown dijo...

Ei Curtiiit per fi escrius algo al Blog, ets mes mandros que jo!!
Ja veig que tornes a posar la maquina a punt!! aquest estiu ja podem tremolar, que torna...LO BIKER DE PONENT!!!!
Cuida't boooig!!!

David dijo...

Dale caña y a ver si podemos tener un mano a mano en Palleja noi!!
Si aqui da pereza entrenar a veces, alli no kiero ni imaginarlo...
Fuerte!!!

Anónimo dijo...

Us asseguro que el Mariano l'altre dia és veritat que no s'aguantava ni els pets, però gràcies a això vaig poder correr una estona per la zona de Vilavova de la Sal amb ell.

Julio.

Anónimo dijo...

Enga, enga! No ploris tant que avui prou fort que estaves.

Ha estat una ruta molt guapa, forta, pero molt guapa. No havia fet mai tants km de senders d'una tirada, a més del temps i el terreny, que era ideal per ser hivern.
Haurem de tornar a sortir aviat, pq avui ha sigut en companyia de cracks.

Que vagi be la setmana, ja parlarem.