27/4/08

CRÒNICA D'UNA PETADA ANUNCIADA...







Tot començava aquest dijous, despres d'haber descansat dimecres mentres mirava la "Flecha Valona", una de les clàssiques de les Ardenes, va ser impressionant veure els pros carreteiros anant a mil sota la pluja i pujant muros del 20%!!! Doncs tornant al tema...dijous vaig fer un entreno de qualitat per la meva zona d'Avellanes-Vilanova de la Sal, totalitzant al final 51kms en 2h40' i amb 1160mts de desnivell...amb moltissim corriol, com deu mana!!! Despres de pedalar un bon dinar i una mini migdiada de 20minuts i cap a la piscina a fer unes miserables 30 piscines, no tenia temps de més ja que a les 16:00 entrava a treballar. Doncs el curro va ser l'entreno més dur de la setmana, ens tocava fer seguiment de fauna a la Baronia de Rialb i teniem que quedar-nos a dormir alla dalt aquella nit (en el meu cas eren 2nits seguides). El lloc era idil·lic, preciós...una cabana de muntanya a 1200mts d'alçada anomenada "la Treita", era impressionant veure el cel estrellat des d'alla dalt...unic!! Lo que no va ser tan bonic va ser el dormir en si...ja que tenia 2 companys que roncaven en solfa i lo terra estava molt dur!!! Total, que no vaig dormir res de res i a les 3:30 de la matinada (si, si, ho heu entes be) quan va sonar lo despertador, jo estava sense descansar ni dormir!! A continuació, servei de seguiment de fauna (no puc dir l'espècie per seguretat) passant molt fred i no dormint clar i finalitzant lo servei a les 10:30 a Balaguer de nou. El Santi i jo estavem ben trinxats i vam tenir que recargar els diposits de cafeina abans de...sortir amb les bicis de carretera per entrenar una estona amb la CURTIDA(Mireia) i amb la Silvia. La ruta va ser la següent: Balaguer-Sant Llorenç-Camarasa-Cubells-Costers del Sió-Sentiu-Camarasa-Balaguer, 56kms amb 630mts de desnivell. El ritme tranquil, tot i que al tornar el Santi i jo vam fer una serie "a lo Cancellara". I amb la tonteria ja eren les 14:00 i a les 16:00 tornava a iniciar servei...o sigui que sant tornem-hi cap a la Baronia!!! Carnada per sopar com el dia anterior i aquesta vegada si, vaig poder dormir 3h!!! Despres el servei de seguiment i cap a Balaguer...a les 11:00 arribava a casa i...me vaig quedar descansant perque a les 14:00 tenia una barbacoa amb la resta de la colla a la torre d'en Gerard Torres...quin fart de menjar i beure!!! Lo bo va ser que a les 19:00 vam sortir a fer una estona de carretera amb lo Xavi "planxi" i lo Gregori "torrente"...en total 40kms de tranquis, pero on jo ja notava que lo cansament m'estava passant factura. Per cert, molt bé lo Gregori, que torna a pedalar...a veure si li fica entrega, que mola molt sortir en bici amb ell!!



Ara segurament que us pensareu que vaig anar a dormir directament al arribar de pedalar...doncs no, ni hablar!!! Despres de sopar una amanideta vaig anar a rentar la bici, que estava guarrissima, a preparar la bossa per l'endemà de cursa i a ficar gasoil al cotxe...i per acabar de amanir el cansament...vaig anar a fer un beuret amb un parell d'impecables, la Mireia i l'Esther. Com que a Balaguer era fira, vam tenir que anar a Sant Llorenç...aixi que al final me ficava al llit a la 1:20....i ficava l'alarma a les 7:00!!!!! Quin desastre!!!



Amb tot aquest rollo que us acabo d'explicar...vull argumentar el terrible malestar general que tenia avui a la Marcha del Somontano (cursa encoberta), no tenia forces de cap manera i el pols m'anava pels nuvols!!! No es pot anar aixi...en fi, que estic bastant decebut amb el meu resultat de la cursa d'avui, pero la veritat es que abans de sortir estava terriblement CANSAT!!!



Al final 7è classificat absolut i 3è master 30, despres de patir moltes penuries i d'estar a punt de retirar-me. He salvat el resultat gràcies a una contrarellotge individual que m'he marcat els últims 20kms...on he patit bastant la veritat. No tinc massa coses a dir de la cursa en si, a part del carrerón de lo Joan Farnós que ha quedat segon absolut!!! Lo fort que esta en Miquel Llaudet (sisè absolut), tinc que buscar-li un sobrenom a aquesta bèstia!!! La barrada d'en Roger, mentres estava practicant MotoGP amb la bike (quin animalot!!). Lo punxasso d'en Santi...cagundena!!!! No punxa mai i avui alaa!!! Al acabar un bon dinar a la plaça de toros i una foto amb els ilercavons (a veure si me la passeu que la penja-re!!)



Mentres jo feia la pena a Barbastro...la Mireia s'ha proclamat "Dona de Ferro" a Mollerussa!!! Enhorabona supercrack!!!!



Us deixo unes quantes fotos de lo que ha estat la setmana...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

fauna secreta eh marika!!!!
per cert, akesta fauna k seguiu porta tanga i tacons?
jjajaaaa...
kuan feu serveis de seguiment de fauna d'akesta avisa bello mario!!!
palo

Unknown dijo...

Uff quin estress de vida. Fas més coses tu en un dia que jo en una setmana.
Com és nota que aquestos de muntanya ja saben quina fauna segueixes tu....jajaja Va explica amb detall el tanga que encara recordo la teva cara quan ho explicaves jajaja
Per cert tot i que tu no estiguis content, Felicitats del tercer lloc.
Salut

Unknown dijo...

M'oblidava, la serie "a lo Cancellara" la vas fer tu, jo m'ho mirava des de darrera i cada vegada des de més lluny. 177 pulsacions que em fas fer pillar. Kabron

Anónimo dijo...

Tens fotos del event amb detalls del seguiment de fauna fora dels teus límits administratius al picasa ilercavons.
Un 3er lloc master30 no està malament, felicitats. Aixó si, fes algo per traure't l'estress del damunt que no potser aquest ritme de vida.
Posa un dia per anar a fotre-nos lo botellon de vi i fer un seguiment de fauna dels nostres.
Salut
A reveure