25/7/08

HOLIDAYS, HAPPY HOLIDAYS!!





























Un cop acabades les vacances per Austria i Eslovenia, desprès de recorrer gairebè 4000 kms i de tenir un munt d'anecdotes (sobretot per la dificultat de l'idioma alemany o tadesc), faig aquí un petit resum fotogràfic i escrit de lo millor del viatge.







He de començar, com no, per lo millor de tot, que va ser la companyia de l'Ester, amb qui espero poder compartir molts més viatges...gràcies per ser aixi bonica i per fer-me sentir tant bé!!!
Un dels indrets que més me va captivar va ser Bovec, una població perduda al cor dels Alps Julians i al peu del Triglav, que amb 2864mts es el cim més alt d'Eslovenia. Per aquesta població passa el riu Soca, que es encara més bonic i del que es diu (té la fama de ser un dels rius més bonics d'Europa), l'aigua d'aquest riu es de color esmeralda i esta molt freda, ho vaig comprovar insitu mentres me banyava!!
La regió de Salzkammergut també es d'una bellesa impressionant, amb els seus llacs d'aigua cristal·lina, els seus boscos impenetrables, la verdor dels seus prats i els seus pobles que semblen la perfecció feta poble. Hallstatt i Gosau son dos clars exemples d'aquests pobles impecables.
També es molt bonica la zona d'Innsbruck, o sigui el Tirol austriac, on vam dormir a un camping "first class" que tenia una piscina olimpica....si si, de 50 mts!!
Bled, a Eslovenia, també va ser testimoni del nostre viatget, i vam poder veure el seu llac, el seu castell i les seves esglesies hiperesbeltes.
Tant a Austria, com a Eslovenia es respecta molt al ciclista i hi ha moltes zones amb carrils bici habilitats i senders i rutes marcades per tot arreu.
Hi ha molts llocs impressionant per la zona d'Austria i d'Eslovenia, pero ja us he dit que feia un petit resum del poc que vam veure d'aquests dos països...
Aqui us deixo el petit resum fotografic....espero que us agradi!!!

5 comentarios:

Unknown dijo...

I jo em pregunto, tant et costava dir que el viatge ha sigut una merda i així no fer tanta enveja als desgraciadets que no fem vacances???? arghhhh
M'alegro que tot hagi anat tan bé.

Salut

Anónimo dijo...

Bones vacances, si senyor!
Espectacular el Triglav! Diuen que és una de les parets més bèsties d'Europa.
Vagi bé
Salut

Anónimo dijo...

Ja he vist les fotos d'Austria i nomes et puc dir una cosa: a veure si no et passejes tant i anem a entrenar com toca! Aquesta setmana he tornat a començar així que quan facis festa ja saps.

Que vagi bé!

Anónimo dijo...

això, això...tens raó marc! menys voltar i més entrenar(que segur que ho deus fer d'amagat), que jo també m'hi apunto si tinc festa a la ciutat de gotham city. Arreveure

Gerard Regué

Eduard Barceló dijo...

Hola curtit!

Crec que el títol de curtiment ve i va de Balaguer a Andorra i comença a estar fins als nassos de tan viatge. Jo crec que ens en poden donar un cada un i no passaria res.

Que guapo que pinta les vacances-cursa que vas fer pel Tirol. Jo he estat unes quantes vegades i si no fos per la pluja constant és un lloc per anar-hi a viure (fixa't que de l'Alemany no dic res, ja que si convé se n'aprèn).

Pel que fa al meu iron estic supercontent. La veritat és que esperava quedar millor amb el temps que vaig fer. L'any que ve busco un que hi hagi ports que vaig veure gent que en pujada es moria.