13/10/08

TRANSISCAR 2008

Aquest passat dissabte vaig participar a una de les meves marxes preferides de les terres de Ponent: la Transiscar d'Agramunt. El circuit d'uns 49kms era bastant trencacames, amb 750mts de desnivell i passava per la zona del Bosc del Siscar, les Puelles, la Donzell i Mafet. Sempre m'ha agradat aquesta marxa perque considero que aprofiten al 100% el terreny del que disposen i sempre fiquen algun corriol nou que val la pena de fer.
En lo que es refereix al meu rendiment durant la marxa...pos me la vaig prendre com lo que el nom indica: "marxa", es a dir, vaig anar a ritmet i sense patir massa, gaudint de la btt i de la companyia del Kek "la Bestia de Castellfollit". Al final 2h20min de btt i despres 2 hores més de xarrera amb moltissims coneguts de Ponts, Balaguer, Tremp i bastants més llocs. Entre ells lo mitic David Coma "McCormack" , que va venir a veure la marxa acompanyat de la seva gossa bull terrier (que esta gordissima!!)...ell de moment no pedala, ja que no té btt actualment.
En fi, aquesta va ser la millor forma de tancar la setmana d'entrenos, en la que he fet ben poca cosa...3 dies de BTT i 5 dies de natació.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Mariano!
Ja veig queal final no et vas animar a fer l'Artec. Bueno la propera vegada. Però ja està be anar fotent marxes que també són xules. Per cert a veure si quedem algun dia per aqui. Jo molts dies entreno per Mollerussa amb bici de carretera, però no trobo ports enlloc.
P.D: I neeed a Mountain!

Anónimo dijo...

Eh curtidot del cantàbric!
Avui dilluns, estic de baixa. M'he cascat el genoll a Núria i he tingut que anar a urgències. Em vaig fotre un pinyo pujant aprop de Fontalba..., si pujant. He parlat amb el Diàbolo i diu que el diumenge em deixarà venir a la Ermitanyos. Però, es clar del diàbolo no ten pots fiar....jejejejejejejejejejejjeejje
Salut company
A reveure

Eduard Barceló dijo...

Mariano!!! Em pots inscriure a la Ermitanyos? Puc pagar sense recàrrec el diumenge mateix? És que des d'aquí Andorra és més cara la transferència internacional que el recàrrec de 3 euros...

Noe SLopes dijo...

Mariano, no sabes lo bien que has hecho en no ir a la Artec. No has perdido nada bueno.
Aquello era un barrizal tremendo con mitad de las subidas pateando por la cantidad de barro, y mitad de las bajadas tambien por unos GRs asquerosos que eran imposibles de ciclar.
UN saludo