28/10/08

ERMITANYOS FOREVER







Aixi es pot qüalificar la novena edició d'Ermitanyos que es va disputar aquest diumenge. Al final vam arribar gairebé als 600 participants i jo crec que la majoria van acabar contents i s'ho van passar de fabula. S'ha de dir també que el dia va acompanyar, ja que va fer un sol radiant i la temperatura era ideal per pedalar. Tot i aixo he de dir que vam tenir algun que altre fallo que intentarem millorar de cara a l'edició següent, la veritat es que per molt que t'esforcis sempre surten imprevistos...com per exemple que el caçadors d'Os de Balaguer treguin tota la senyalització d'un tram per tal de poder caçar ells tranquils, quins impresentables!!



El nou sender "ojancanu" o "obaga de la Devesa" va agradar força, tot i estar una mica massa humit i relliscós; el tram enduro també va tornar a trobar uns quants adeptes que el van gaudir al 100% ; i per acabar, la pujada per sender a Sant Jordi va fer que més d'un hem maleïs els ossos per incloure aquest tram a la marxa!!



L'ambient a tots els avituallaments i a l'arribada era de festa, de festa biker sense cap mena de dubte...la veritat es que val la pena currar tant per veure que la gent s'ho passa tant bé gràcies a la teva feina.



Des de dins de l'organització he d'agraïr la feina que van fer tots els voluntaris i col·laboradors, protecció civil, mossos d'esquadra i sobretot l'entrega que va ficar també en Manu ajudant-me a organitzar-ho tot i com no....l'anima de la marxa: lo Sisco, sense ell no podriem parlar d'aquesta festa esportiva. També vull agrair la participació a tots els bikers vinguts de molts indrets diferents que fan que torni a tenir ganes de preparar-ho tot per fer la desena edició l'any vinent. Merci sobretot a amics com lo Joan Farnós, David Duaigües, Edu Barceló, Miquel Llaudet, Kek (se que vas pilar-te del curs de bomber voluntari per venir), "Eneko Coixeto"...vosaltres feu gran la marxa. M'oblidava també de lo Senyor "Chris McComa" que me va fer de xofer durant la marxa amb la seva super berlingo...a fondoo sempre!!



En fi, que aquesta edició ja es historia i ara ja estic pensant en los senders que ficaré l'any vinent.....mmmm!!!Top Secret fins l'octubre del 2009!!!



SALUT I HAPPY TRAILS!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Curtit!
Enhorabona per organitzar aquesta marxa, ja m'han comentat que va estar molt bé. Llàstima que no pogues venir. Em vaig quedar amb les ganes. Quina putada això dels caçadors (qui els va parir). Bueno Mariano et felicito per tenir el valor de poder organitzar una proba esportiva d'aquestes.
Vinga a repetir-ho.

Davencu dijo...

Felicitats Mariano per la Marxa!!!

Era el 1er any que la feia, i m'ha encantat, tot i que he necessitat "déu i ajuda" per arribar a dalt de Sant Jordi!!!

Cuida't molt!!!

Per cert, quina canya de trialeres, sobretot el tram enduro!!

Unknown dijo...

Ei! aviso que he canviat de bloc:
http://danieletelterribble.blogspot.com/
Venga... al carajoooo!

Anónimo dijo...

forever and ever

stomik dijo...

Collons, com vaig disfrutar, el sender despres de Montalegre,es un dels millors que he fet mai, el terreny estava perfecte, i l'ambient, de festa del btt.

Gràcies, Mariano.

Anónimo dijo...

hola mariano, soc aquell noi que et va escriure fa temps per un tema de que volia ser agent rural. he llegit que hi ha agent major que es pot especialitzar en incendis,caçai pesca, biodiversitatetc... i he llegit que tambe hi ha un cos anomenat agents de support en muntanya i escalada etc.. i estic confus no ho entenc molt be si no et fes res contestam em faries un favor gracies.

a i felicitats veig que ets un bikeer fet i futut.