8/10/07

RESUM SETMANA 3...

Pos ja tenim una altra setmana completada. Els entrenaments han estat variats pero sense excedir-se massa en volum d'hores. En total he fet 3 dies de gimnàs (2 dies matxacant el tren superior i un dia matxacant molt les cames), 3 dies de natació (amb més qualitat que altres setmanes i completant 4000mts en total), 4 entrenaments de running i 2 de bici de carretera completant tan sols 80 kms.
El cap de setmana ma tocat treballar i al arribar a casa he anat a correr els dos dies. Dissabte vaig anar amb el Pesca a fer un trail running per la zona de la Serra de Gerp aprofitant tots els senders que hi ha a la zona i fent 47min en total i 260mts de desnivell. Al principi me feia mal l'esquena pero despres me vaig anar trobant molt millor i vaig acabar disfrutant. Diumenge vaig anar amb el Xavi a la zona del Convent de les Avellanes i vam fer el circuit de correr del duatló de Balaguer a ritme molt suau i acabant a les fosques...en total 55 min.
Avui dilluns suposo que anire al gimnàs i a la piscina aqui a Tàrrega...demà que tinc festa me matxacare una mica per les meves terres noguerenques amb uns quants curtits que venen de ruta: Joan de Mora, lo Jabalinot d'Almatret, lo Terri...quina por!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Lo javalinot d'Almatret baixa d'última hora. S'ha rajat...