28/11/07

VA PEL "LUPIN".....


Lo senyor Gerard Regué, alias "Lupin" o també "Ratboy", s'ha queixat publicament de que no el vaig esmentar a l'entrada de la duatló de Balaguer...Aixi que per contentar-lo penjare aquí una foto seva del dia de la cursa i fare un petit resum de la seva participació a la duatló. Va sortir al primer segment una mica massa fort i desprès va estabilitzar un ritmet bastant acceptable agafant "roda" d'en Kek. Al tram de BTT va treure la carbonilla i va demostrar que ve del món de les dues rodes i també que se coneixia lo circuit (un servidor li va fer de guia). Aixo si, jo el vaig veure pujar pel sender de l'Hospital i els txepazos que fotie eren dels bons!!! A l'ultim tram de correr per Balaguer li va venir a visitar el sempre temut home del mall i segons sembla el va deixar ben plà...tot i aixo per l'entreno que portava li va ficar entrega i pel meu parer va fer una bona cursa. Enhorabona Ratboy i continua entrenant que hem d'anar a Mataró!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Va Gerard no defalleixis que els vells bikers hem d seguir en peu...Mariano aquests xepassos que dius, segur q només eren per fer-se passar el fred xDDD

El mateix dic x tu MariÀ! A veure si la teva lesio et deixa respirar una mika i deixa competir el krack q portes dins! Aps de passo merci pel linck del teu blog cap al meu, és recíproc! Salut i ens veiem!