30/10/07

JA HAN PASSAT ELS ERMITANYOS....


Doncs si, amb la feina que m'han donat ja son historia els Ermitanyos 2007. Han estat uns dies de feina a tope i nervis i molta son acumulada... Si treiem conclusions puc fer un resum de lo que ha estat aquesta edició de "La Marxa de les Marxes":

-al final van ser 470 participants, uns pocs menys que l'any passat. Potser com a consequencia de la poca propaganda que es va fer de la prova.

-les noves incorporacions al circuit (Nirvana, Socarrada) van ser del gust de gairebe tothom

-l'opció "Enduro" que vaig voler introduir a la baixada de Montalegre va ser molt poc seguida per la gent...es una llastima perque valia la pena tot i tenir que remuntar mig quilometre de pujada de Montalegre a la meitat.

-En el tema avituallaments vam anar una mica descoordinats i a ens vam quedar curts amb la coca cola...clar que va fer un dia de sol radiant i calor.

-Va haber-hi algun desgraciat que es va divertir treient part de la senyalització en algun punt...sort que vam reaccionar amb celeritat.

-Com cada any va haber-hi algun que altre ruc que es va colar i no va pagar l'inscripció...entre ells un parell de funcionaris de la Generalitat (es veu que els seus sous no donen per pagar l'inscripció). Lo que me sap més greu d'aixo es que un d'ells es amic meu...ja s'ho fara.

-Van participar a la prova en Martí Gispert, l'Edu Barceló i en Jordi Palomares...tres cracks dels bons.

-Desgraciadament va haber-hi un parell de fractures de clavicula, un d'ells es l'amic Hipolit a qui desitjo una rapida recuperació.

-La fideua estava bonissima i l'ambient al dinar de cloenda de la pedalada va ser de lo milloret...a part de que el fet de veure a la gent satisfeta fa que valgui la pena organitzar aquesta marxa.

Res més, per l'any que ve ja tinc un parell d'idees al cap per introduir-les com a novetat...pero aixo sera a l'octubre de 2008. Ara de moment tinc feina retirant senyalització...

Per cert el de la foto es en Kek, la bestia de Castellfollit!!!jeje!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

És la 1ª vegada que vinc a fer l'Ermitanyos i m'ha agradat molt. Destaco l'ambient...
Del recorregut he xalat sobretot a les senderes, al espectacular tram enduro i la pujada a l'ermita de Sant Jordi.
Llàstima que m'he fotut far de coca de recapte i al final no tenia gana de menjar fideuà.
Felicitats a tots els voluntaris per l'organització. Sobretot, a tu Mariano que t'ho has currat moltíssim.
Salut company
A reveure

Anónimo dijo...

felicito tothom que ha participat a organitzar ermitanyos....en benefici de l'esport i de la btt i del bon ambient...i en benefici dels singletracks que espero que cada any n'hi hauran més.
palo

Anónimo dijo...

Jo aquest no he pogut venir, cada vegada hi ha més curses, més pedalades i s'ha d'anar variant. Comentant això que dius que hi ha gent que no paga... pitjor per ells suposo que no deurien menjar coca. Però una cosa he de dir: Ara per tot fant pagar un munt de pasta... Ja està bé de fer negoci amb els bikers!!!

Mariano Ortiz Diego dijo...

Aixo que comentes de fer "negoci amb els bikers" en part me fa una mica de rabia...com se nota que no saps lo que es organitzar una marxa de BTT. Aquest any si tot va bé no tindrem despeses, pero tampoc ingressos. Informa't abans de dir res "anonim"