4/10/07

VISCA LA PLUJA!!!!!!!

Avui despres de molts dies sense fer-ho...per fi ha plogut!!!! I clar, amb lo que a mi m'agrada la pluja no podia deixar passar l'oportunitat per entrenar sota les seves refrescants gotes. Al mati feia sol i he aprofitat per fer alguna gestio i repartir propaganda de " Ermitanyos"...ultimament i com cada any me porta stressat aixo de la pedalada!!! Pero a la tarda he sortit amb la bici de carretera i he fet poca cosa pero sota la pluja aixo si....en total han estat 33km en 1h05'. Despres habia quedat amb el Marquitos per anar a correr pero...se m'ha rajat i quan ja anava a anar sol ma trucat el senyor Ratboy (avefenix) i hem quedat a casa meva per anar a fer running. Hem fet 41 minuts per la zona de la Serra de la Rapita i sota un temporal dels bons!!! Les sensacions han estat bonissimes (clar amb la pluja) i he fet unes ppm mitjanes de 144 i un desnivell de 110mts.
En resum, que he disfrutat molt. No se que me passa pero me sento lliure quan entreno ploient...a part es nota l'atmosfera mes neta i es respira millor. Tant de bo plogui molt aquesta tardor!!! El meu esperit cantabre surt amb aquest temps tan magnific!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola!!!!!!
Segueixo el teu blog i he de reconeixer que realment ets un maquina. Els teus entrenaments dubto que els arribi a fer mai, pero el que si et puc dir es que em motiven molt.
Nomes un detall, mai parles de dietes o nutricio i m´agradaria tambe comentessis alguna cosa al respecte.
Fins una altra

Mariano Ortiz Diego dijo...

Home doncs prenc nota...a partir d'ara ja anire incorporant alguna cosa al respecte. Gràcies per ficar un comentari i animat a crear un blog!!!