18/11/07

DESCANS FORÇAT I OBLIGATORI...


Durant la setmana ja habia vist que les coses no anaven bé, pero tot i aixo vaig ser tossut i me vaig inscriure a la duatló de Vallfogona de Ripollès...greu error!!! Els entrenaments setmanals es van reduïr a sessions de gimnàs i piscina, a part d'una sessió de running amb el Xavi Bellón, el Julio, el Josep Miquel i el Rafa dijous (els vaig fer de guía durant el reconeixement del circuit del duatló). Dissabte vaig anar amb el Xavi i el Kek a reconeixer el circuit de BTT de la duatló (25km-1h30'), la veritat es que ens ho vam passar molt bé perque el circuit es divertidissim!!!
Avui era el dia de la cursa i m'he llevat a les 6 del matí per esmorçar i carregar la bici al cotxe. A les 6:30 sortia de casa i estavem a 9 graus sota zero, quin panorama més engrescador ¿oi? Durant el "passeig" (2h de cotxe conduint tot sol) les temperatures no han pujat de -1ºC en cap moment i a Ripoll estavem a -10ºC!!!!!! Pero al arribar a Vallfogona estavem a -1º.....quin luxe!!!! Gràcies a aquesta benèvola temperatura he pogut correr de curt, tot i que les cames en algun moment les he vistes ben vermelles pel fred...jeje!!
La cursa m'ha anat fatal...ja de sortida m'ha començat a fer molt mal la zona lumbar i el ciàtic se m'ha començat a enganxar a la cama esquerra...un autèntic desastre vamos!!! Veient el panorama l'unic que he pogut fer es anar a acabar amb dignitat, aixi que al final el lloc 24é tampoc esta tan mal mirant-ho des d'aquest punt de vista (tot i que penso que es patètic).
L'unic bo de la cursa ha estat el fet de trobar-me amb cares conegudes com el Barrufet (15é avui), el Germà Guarch (avui ha guanyat en veterans crec i 9è absolut), el sempre juvenil Xavi Clota (7è i segon sub23, avui ha fet carrerón el tiu!!!) i la bèstia de les bèsties: l'Edu Barceló, que avui ha quedat segon pero a poquet del dominador Sebastià Catllà, a Balaguer pots guanyar Edu!!!
També s'ha de dir que el circuit i la zona on competiem era molt bonica i les pujades de la BTT eren demoledores...jo no les he pogut disfrutar per aixo (anava ben ratllat!!)
CONCLUSIÓ: Me prenc un periode de repós competitiu, que no d'entrenaments, i no se ben bé fins a quan. M'agradaria poder correr a Balaguer pero seria una mala idea aixi que a descansar i organitzar aquell dia. Tinc que recuperar-me de l'esquena per tornar a ser competitiu al meu nivell.
Una altra questió que vull remarcar es que no tornaré a pegar-me una pallisa de kms de cotxe aixi mai més jo sol. Me sap greu dir-ho pero el pedala.cat en aquest sentit no me convenç.
Au vaig a descansar que tinc l'esquena feta pols i una son brutal...

La foto es del Xavi Bellón durant el reconeixement de les "escaletes" de Santa Maria.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei,xeriff!! Ja he visitat lo blog.Com t´ho curres,paio...
Fes bondat, que això de l´esquena ja fa massa temps que et dura. Pren-t´ho amb calma i recupera, que de curses n´hi ha tot l´any. I ara amb aquest fred encara costa mes fotre, res!!

Anim!!

Et truco dimecres.

Anónimo dijo...

El del comentari de dalt soc jo, que no he pensat a posar el nom. en fi...

deu!