28/1/08

RESUM SETMANAL.....M'HA COSTAT EHH!!!


Aquesta setmana ha estat més o menys bona, parlant d’entrenaments de BTT. La motivació ha anat pujant una mica poc a poc i a part, he incorporat ja algun dia amb una mica de desnivell. En total he sortit 5 cops amb la BTT, 2 vegades ha estat de nit i amb el frontal per la Serra de Bellmunt. Les sensacions van millorant, tot i que la molèstia del genoll encara continua tocant la moral a partir de la segona hora. També he introduït senders als entrenos, perquè ja estava fart de fer tanta pista!!! A partir d’ara necessito disfrutar i ficaré senders cada dia!!! A part, aquesta setmana també he nedat bastant, en total he anat 5 dies!!!! Fent 1000 metres diaris per sessió…de totes formes continuo trobant-me tope patós a l’aigua!!! Cada dia també faig la meva sessió d’enfortiment muscular: abdominals i flexions…ja he arribat a les 80 flexions en una sèrie!!!jejeje!!!
Lo que si que tinc abandonat es el tema córrer...amb el cuento del genoll no hi he tornat i de moment tampoc hi ha ganes. Això si, he anat a fer alguna caminada per muntanya...dilluns van ser gairebé 3 hores per la Serra de Montclús, divendres 1h30’ per la zona del Convent i diumenge 1h per la zona del Sant Cap a Vilanova de la Sal (la foto és des d'alla dalt).

RESUM DE LES SORTIDES AMB BTT. (total 226kms)

-Dimarts. 30kms nocturns per la Serra de Bellmunt en 1h25’
-Dimecres 50kms d’autèntica BTT per la zona de Vilanova de la Sal amb 910 mts de desnivell i totalitzant 2h45’
-Dijous. 30kms nocturns per la Serra de Bellmunt en 1h30’
-Dissabte. 50kms de BTT super plans per la zona de Bellcaire-Bellmunt-Sentiu
-Diumenge. 66kms de BTT amb 1150 mts de desnivell, passant per Vilanova de la Sal, el Convent-Avellanes-Tartareu...autentica BTT durant 3h45’

- Un altre punt a favor es que aquesta setmana no he sortit de festa el dissabte...però si el divendres (i molt a fondo!!)...en fi, que anem millorant en aquest punt, tot i que això pot suposar perdre altres coses no menys importants.

3 comentarios:

CARLES dijo...

Bones!!!
Com fa dies q no et vec pel gimnas te volia comentar q havia pensat q algun dia a la tarda q fagis alguna sortida me apuntaria i aixi vec terres nomes i tb noves motivacions, q et sembla!!??
Apa cuidat molt!!!

http://carlosareny.blogspot.com/

Unknown dijo...

Uff ja comences a fer por, a veure qui serà el valent que d'aquí a pocs dies et segueix.
La foto em sembla de concurs....nolt guapa.

Salut Curtit!

Anónimo dijo...

molt bona la foto!!!!!!!!!

k és el puigsec? jeje