7/1/08

PRIMERS DIES DE L'ANY, TORNA EL CURTIMENT


Passada la resaca de cap d'any es tenia que tornar a la normalitat...i aixi va ser. El dia 2 vaig anar a correr suau 46 minuts, vaig fer la volta al pantà de Sant Llorenç amb alguna variant. A la tarda volia sortir a pedalar, pero...es va ficar a ploure i feia bastant fred, aixi que me vaig quedar a casa i content, ja que feia molta falta aquesta pluja!!!

Els dos dies següents me tocava treballar i a la feina vaig intentar caminar lo màxim possible, dijous pujant a Montdeví ploient (ho sento Lluís) i divendres caminant per la Baronia de Rialb i pujant a Sant Quiri mentres xafavem neu (la foto que penjo es d'alli). Els dos dies vaig anar a nedar al vespre...uns raquitics 750mts cada dia aixo si!!!

Dissabte vaig aixecar-me més motivat i ho vaig aprofitar. Al matí sessió de running sortint de casa meva i corrent per la zona de la Serra de la Ràpita, en total 53 minuts i bones sensacions.

A la tarda vaig sortir amb la BTT acompanyat pel Ratboy...vam anar per la zona de la Sentiu, torre de Bensa, Torre de Fluvià, Montgai, Bellmunt i tornar fins Balaguer, on ell es va quedar i jo vaig continuar rodant per la zona de les Franqueses per acabar totalitzant 54km en 2h15min.

Diumenge tenia ganes...moltes ganes de curtir-me, pero....vaig sortir de festa dissabte a la nit i bastant a fondo, per cert!!!! Total que vaig arribar a les tantes i fins a la tarda no vaig poder sortir amb al bici. Al final per aixo, vaig sortir i vaig fer 2hores per la zona del dia anterior, a una bona mitja i totalitzant 50km. Aquests primers dies de l'any estic tenint bones sensacions, potser també es deu a que estic passant un bon moment anímic...a veure quant dura!!!!

3 comentarios:

Unknown dijo...

Curtit!!! que ets un curtit!!! això de sortir de festa i fer btt el dia següent jo no ho he sapigut fer mai... el dia 1 em vaig passar tot el dia al sofà!!! buuufff!!!
Me'n alegro que estiguis en un bon moment anímic! a veure si algun dia puges cap al Pallars a fer alguna rutilla!!!

Unknown dijo...

Que se sap algo de la loteria??? de la de Nadal i reis no, hem refereixo a l'altra.
Salut

Mariano Ortiz Diego dijo...

Calla Santi!!!Que estic super nerviós!!!Demà es publicarà el resultat del sorteig...a veure si tenim sort!!! Ja ho publicare al blog...(estic parlant del sorteig de places de la Transalp pels que no ho saben).
-Anneta, a vere si m'animo per pujar per les vostres terres un dia d'aquests...lo que jo no faig tants metres de desnivell ultimament ehh!!!!jeje!!!