7/5/08

MANTENINT EL TIPO...

Avui estava obligat a fer un bon entreno per intentar recuperar la motivació i aixi ho he fet...i mira que el dia no era le més adeqüat per sortir amb la bici de carretera, perque fotie un vent bastant fastigós i anant sol es podía fer molt dur. Tot i aixo, he sortit i he complert...al final 4 hores de carretera i 130kms a una mitja de 125bpm i molt poc desnivell, nomes 600mts.
A la tarda he continuat reparant la BTT i despres he fet la meva sessió de piscina diaria.
Demà si no hi ha cap imprevist fare un bon entreno de BTT i amb desnivell...

3 comentarios:

PLuRieSPoRTiSTa dijo...

Així m´agrada krack! non stop! jo amb els teus entrenos quedaria rostit en 4 dies. Per cert això de publicar més sovint al blog mola. Salut dels jabalinots d Ponts. X cert el Comanche diu que es tornara a posar les piles ...torna el Cipollini pontsicà? xDDD ;)

Mariano Ortiz Diego dijo...

Ieepp!!! Doncs mira, aquesta setmana m'ha donat per intentar publicar cada dia...pero no se quant durarà!!!El diumenge aniré a Bassella...espero veure't per alli amb la teva super Alma!!!
Salut!!!

PLuRieSPoRTiSTa dijo...

Jeje, he estat temptat d´anar a Bassella però l´Alma descansarà el diumenge, almenys al matí, ja que aniré a fer el Quart d marató d Tarrega. Vagi molt bé x Bassella, suposo q us reunireu un bon grupet d fierotes! Salut!