15/5/08

DIA COMPLERT...
















Avui me tocava fer un entreno d'ultrafons (5-6 hores) pero quan m'he llevat no tenia massa ganes, ja que porto massa entrenament acumulat ultimament. Sort de que m'ha trucat la Mireia per anar a esmorçar amb l'Ester...llavors mentres menjavem alguna cosa i veiem com a fora plovia, elles m'han convençut per anar a fer un trekking suau per la zona del Montroig. Doncs res, ha sigut arribar a Sant Llorenç i sortir el solet...l'excursió prometia i...aixi ha sigut!!! Hem pujat des del parking de l'Isard fins a Montalegre pel sender del Clot del Roure i lo cami vell i despres hem baixat un troç per pista fins a empalmar amb el sender impecable de la Socarrada. En total han estat 2 horetes de diversió i de moltes fotos i per mi d'un relax que ja me convenia!!! Per cert, a dalt a Montalegre ja tenen "miss camiseta mojada"!!!jejeje!!!
Al acabar un xampu de rigor a Sant Llorenç i cadascu a dinar a caseta...
Lo meu per aixo ha estat dinar rapid i canviar-me i ficar la bici de carretera al cotxe...per anar a Ponts, on habia quedat amb lo Coixeto per entrenar una estona. La veritat es que hem fet un bon entreno i una ruta ben maca: Ponts-Seró-Tudela-casi Montclar-Artesa-Vernet-Pont d'Alentorn-Vilanova de Meià-Tòrrec-Montargull-Folquer-Ponts...al arribar hem pujat al Tossal per allargar una mica més i arribar als 90kms. En total han estat 3h12min a 131bpm de mitjana i amb 1350mts de desnivell!!! La veritat es que la carretera de Vilanova fins a Tòrrec es de les més boniques de Catalunya, i quines paelles que hi ha pujant!!! En general m'he trobat molt bé, tinc bones sensacions tot i estar una mica carregat de cames. Estic notant que cada dia pujo millor, clar que també s'ha de notar que peso molt menys que a principi de temporada.
Al arribar a Balaguer, i despres de comprar unes cireres pel cami, he anat a la piscina i he fet 1000mts, arrossegant-me tot sigui dit!!

Us deixo un reportatge fotogràfic de lo que ha estat lo dia...






2 comentarios:

Anónimo dijo...

aixi m'agrada bellissimo, k et curteixis fent honor al teu blog....i ben acompanyat cabró jjajaja
palo

Anónimo dijo...

quan portis material avisa. que te'n sobra una. je,je,je