10/5/08

PLUJA I DESCANS...

La pluja ha tornat a les terres de Ponent i la terra reseca ho esta agraïnt...la setmana que ve donarà goig sortir amb la bici...sembla com si ja ho vegués!! Avui, aprofitant que fa un dia per estar a casa i descansar, me prenc el meu dia sabàtic i recupero forces.
Ahir, tot i ploure, no vaig descansar i me vaig pegar una sessió d'entreno "made in Flandes", sota la pluja i amb moments de temporal de vent que te tumbava!! La ruta començava a Balaguer i anava a buscar el tram "made in Paris Roubaix" de la carretera vella de la Sentiu, des d'aqui prenia la carretera de Bellcaire pujant "la cote du Esparvier" amb la carretera feta un mirall per la qüantitat d'aigua que hi habia. Des de Bellcaire vaig anar cap a Bellmunt, on vaig estar a punt de fer un fora pista per culpa del temporal de vent!!! Semblava un gripau unflat en posició de defensa...i es que el xubasquero que portava no era el més idoni per anar en bici. La part final de "Bellmuntbergen" es genial...me recorda completament a les classiques belgues!! Des d'aqui vaig baixar fins a Montgai, per aquí agafar la carretera de Cubells i despres de pujar una bona rampa (Farmerbergen) desviar-me en direcció a Flix...quin plaer rodar per aquesta carretereta totalment entollada, la petita "cotê du Sió" la vaig pujar sola!! Seguidament vaig arribar de nou a la Sentiu, per enfilar la pujada a la Cote du Pedrissa, amb la seva baixada tècnica i plena de gravilla. Tot seguit la carretereta continua pujant la cote du Pedrolet per despres baixar fins a Camarasa. Des d'aqui ja nomes quedava agafar la carretera de Sant Llorenç i arribar a Balaguer amb 2hores de plaer passat per aigua i uns 58kms.
Si, ja se que soc un flipat, pero m'encanten les clàssiques belgues i també la pluja...i poc que plou en aquest país ho he d'aprofitar!!!
Despres d'aixo sessió de natació...dia d'entreno complert!!
Demà diumenge segurament que anire a Bassella a fer la fantastica pedalada que organitza lo Fernando Azlor...tot i que amb lo que esta ploient la cosa pinta xunga!!

2 comentarios:

Unknown dijo...

ESTA BOIG aquest xiquet!!!!
Tio a tu t'agrada més l'aigua que a mi els 35 graus del juliol, es tenen que tenir molt ben ficats per sortir amb el temps que feia ahir.
Al Soplao com plogui guanyes segur.

Salut i aigua

Pere dijo...

Espectacular descripció! Ets un fenomeno.